Ilyenek voltak a Star Wars szereplői régen és most - Szívmelengető fotók!

fotó Star Wars film karakter Harrison Ford premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten debütált a Csillagok háborúja legújabb része. A rajongók persze majd kiugrottak a bőrükből, ami nem is csoda, hiszen közel 15 év telt el a legutóbbi űropera óta. 

A film premierjén feltűntek az új szereplők, mellettük pedig a régi motorosok is végig sétáltak a vörös szőnyegen. Az évek múlásával persze mindenki sokat változott, de így sem volt olyan rajongó, aki ne könnyezte volna meg Harrison Ford felbukkanását Csubakka oldalán. Szívmelengető galéria következik: Star Wars-szereplők akkor és most!

/1512/_gy_f20151218114417
Fődíjat nyert Franciaországban a Liza, a rókatündérhttp://www.life.hu/kult/20151216-fodijat-nyert-franciaorszagban-a-liza-a-rokatunder.htmlUjj Mészáros Károly Liza, a rókatündér című filmje nyerte a fődíjat az európai filmek Essonne-ban megrendezett fesztiválján. A filmnek ez a huszadik nemzetközi fesztiváldíja - közölte a Magyar Filmunió. KultOrigoÍme az öt kedvenc idézetünk az Igazából szerelembőlhttp://www.life.hu/kult/20151204-ime-az-ot-kedvenc-idezetunk-az-igazabol-szerelem-cimu-filmbol.htmlAz egyik kedvencünk közé tartozik a romantikus film, melynek története öt héttel karácsony előtt indul. Most összeszedtük nektek az öt legjobb idézetet belőle. Kult--Lajkó Félix kapta a legrangosabb vajdasági művészeti díjathttp://www.life.hu/kult/20151203-lajko-felix-kapta-a-legrangosabb-vajdasagi-muveszeti-dijat.htmlLajkó Félixnek ítélték oda a Vajdasági Magyar Művészeti Díjat, a legrangosabb délvidéki művészeti elismerést. KultFotó: Dudás Szabolcs - OrigoTörténelmi pillanat! Ferenc pápa elkészítette élete első szelfijét?http://www.life.hu/kult/20151215-ferenc-papa-elkeszitette-elso-szelfijet-elbuvolo-foto.htmlMinden idők legújítóbb szellemű egyházi vezetője, Ferenc pápa ezúttal is úttörő szerepet vállalt: ha minden igaz, elkészítette élete első szelfijét. Kult--Elkészült A Játékkészítő meseapplikációja Szabó Győzővelhttp://www.life.hu/kult/20151124-elkeszult-a-jatekkeszito-meseapplikacioja-szabo-gyozovel.htmlA BOOKR Kids által fejlesztett alkalmazásban a Malac szemszögéből hallgathatjuk meg a történetet, természetesen Szabó Győző elmesélésében. Kult--A Zűrös Banda elnevezésű magyar formáció felkerült a világzenei toplistárahttp://www.life.hu/kult/20151103-a-zuros-banda-felkerult-a-vilagzenei-toplistara.htmlA Zűrös Banda első lemeze (Fonó) felkerült a nemzetközi világzenei toplistára. A supergroupnak is tekinthető csapat debütáló albuma a World Music Charts Europe (WMCE) legfrissebb, novemberi listáján a 17. helyet foglalja el. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.