Nem Mark Darcy lesz Bridget Jones gyerekének az apja?

Forrás: AFP/Photo12 -
Colin Firth Patrick Dempsey forgatás Mark Darcy Renée Zellweger Bridget Jones naplója gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyanús kép látott napvilágot a Birdget Jones legújabb részének forgatásáról.

Nem kérdés, hogy 2016 egyik legjobban várt filmje a Bridget Jones naplójának harmadik része, amelynek forgatási munkálatai már javában zajlanak, és kétségkívül minden rajongó nagyon várja, hogyan alakul a súlyproblémákkal küzdő szingli sorsa.

Forrás: AFP/Photo12

A nemrég kiszivárgott forgatási képeket elnézve azonban valószínűleg még nagyobb lesz az izgalom: a fotón ugyanis nem csupán a Mark Darcy karakterét alakító Colin Firth látható, hanem a titokzatos másik szereplőt megformáló Patrick Dempsey is, amint éppen a kórházba tartanak a szülés előtt álló Bridget Jones-szal, azaz a felismerhetetlen arcú Renée Zellwegerrel. Kattints ide a fotóért!

Vajon melyikük gyermekét hordja a szíve alatt Bridget Jones?

Minden, amit még nem tudtál az új Bridget Jones-filmről

2016-ban érkezik a mozikba kedvenc szinglink történetének folytatása. Azt már tudtuk, hogy Hugh Grant végleg kiszállt, és nem játssza többet Daniel Craig szerepét, emellett lesznek azonban másfajta változások is a történetben: kattints ide a cikkért!
Hogy megöregedtek! Így megváltozott Renee Zellweger és Colin Firthhttp://www.life.hu/news/20151027-renee-zellweger-szineszno-es-colin-firth-szinesz-nagyon-megoregedett.htmlA színészpárost a Bridget Jones legújabb részének forgatása közben kapták lencsevégre. NewsOrigoÚjabb világsztár csatlakozott az új Bridget Jones-filmhez http://www.life.hu/kult/20151125-ed-sheeran-kisebb-szerepet-kapott-az-bridget-jones-filmben-elso-kozos-foto.htmlEd Sheeran az Instagramon osztotta meg rajongóival a jó hírt: ő is kapott egy kisebb szerepet a jövőre mozikba kerülő produkcióban. Kult--Reneé Zellweger kikezdett a Bridget Jones szépfiújával?http://www.life.hu/intim/20151019-renee-zellweger-a-hirek-szerint-osszemelegedett-a-bridget-jones-szepfiujaval.htmlA hírek szerint fülledt hangulatban telnek a film forgatási napjai: Zellweger állítólag teljesen belehabarodott kollégájába, Patrick Dempsey-be, aki a legújabb részben igen közel kerül majd a főszereplőhöz. Intim--Így festenek a forgatáson az új Bridget Jones-film főszereplői - Fotókhttp://www.life.hu/kult/20151110-ujabb-fotok-kerultek-elo-a-bridget-jones-uj-filmlenek-forgatasarol-patrick-dempsey-igazi-szivtipro.htmlAz utóbbi hetekben rengeteg fotó látott napvilágot a Londonban zajló film előkészületeiről, és Renée Zellweeger külsejéről. Most itt egy újabb érdekes jelenet, melyben Patrick Dempsey lenyúlja Bridgetet. Kult--Meztelenre vetkőztették volna Colin Firthöt a Büszkeség és balítéletbenhttp://www.life.hu/kult/20150123-colin-firth-a-buszkeseg-es-balitelet-1995-os-sorozatban-eredetileg-meztelenul-jatszotta-volna-a.htmlA filmtörténet egyik leghíresebb momentuma Colin Firth vizes inges jelenete a Büszkeség és balítélet című 1995-ös sorozatban. Gondoltad volna, hogy eredetileg meztelenül szerették volna leforgatni?Kult--Szobrot kapott Colin Firth vizes felsőtestehttp://www.life.hu/kult/20130711-a-colin-firth-szinesz-altal-alakitott-mr-darcy-oriasi-szobra.htmlÓriási műalkotást csodálnak a londoni Hyde Parkban. A Büszkeség és balítélet című angol mini televíziós sorozat szívtiprójának, a Colin Firth által alakított Mr. Darcynak a szobra emelkedik ki a Serpentine tóból.Kult[origo]

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.