Elképesztő csoportképen a Bridget Jones főszereplői - Fotó!

Forrás: Instagram/entertainmentweekly -
Colin Firth fotó Bridget Jones Patrick Dempsey film Renée Zellweger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy hónap és a mozikban izgulhatjuk végig mindenki imádott szinglijének újabb kalandjait. Az új történet a második film, és a harmadik könyv sztorija között fog játszódni. 

A Bridget Jones’s Baby című filmben Renée Zellweger mellett visszatérnek a régi kedvenc szereplők is, köztük Colin Firth, és egy rövid jelenetre Hugh Grant. Bár utóbbi nem szerepel velük a címlapon, Patrick Dempsey látható helyette. Már most alig várjuk!

A Bridget Jones film főszereplői Forrás: Instagram/entertainmentweekly

Újabb fotó szivárgott ki a legújabb Bridget Jones-film forgatásáról

Már nagyban forgatják a Bridget Jones naplója harmadik részét, a forgatásról pedig egy újabb fotó látott napvilágot, melyet nem más, mint a film egyik főszereplője, Patrick Dempsey tett közzé.
Pár nap, és jön A Játékkészítő!http://www.life.hu/kult/20151222-a-jatekkeszito-par-nap-mulva-a-szinpadra-kerul.htmlA Life.hu nagyszájú riportere olyan szerencsés helyzetbe került, hogy beleshetett a várva-várt színdarab, A Játékkészítő kulisszái mögé. Néhány színész elárulta, hogyan készül a nagy bemutatóra.Kult--Megérkezett a Szürke ötven árnyalata paródiája - Videó!http://www.life.hu/kult/20151221-itt-a-szurke-otven-arnyalata-parodia-ilyen-vicces-videot-reg-lattunk-elozetes.htmlSírva nevettünk a 2015-ös év nagy dobásának számító film paródiáján, ami jövő februárban érkezik a hazai mozikba. Kult--Magyar siker! Várdai István a New York-i Carnegie Hall színpadán http://www.life.hu/kult/20151219-vardai-istvan-a-new-york-i-carnegie-hall-szinpadan-tundokolt-imadta-a-kozonseg-telt-haz.htmlÓriási sikerrel lépett fel december 17-én a New York-i Carnegie Hall zsúfolásig telt nagytermében Várdai István. A művész az orosz Anton Rubinstein ritkán hallható második gordonkaversenyét játszotta az American Symphony Orchestra kíséretével. Kult--Íme, az öt kedvenc idézetünk Popper Pétertőlhttp://www.life.hu/kult/20151217-idezetek-popper-peter-pszichologustol-lelekgyogyasztol-emberekrol.htmlPopper Péter pszichológus, klinikai gyermek-szakpszichológus, pszichoterapeuta, egyetemi tanár volt, 2010 áprilisában vettünk tőle örökre búcsút. Évtizedekig hazánk egyik legnépszerűbb pszichológusa volt, könyveivel, előadásaival, tanácsaival segített az embereknek a mindennapok lelki gondjainak megoldásában, eligazodni a gyermeknevelésben. Most összegyűjtöttük a számunkra legkedvesebb gondolatait. Kult--Nem Mark Darcy lesz Bridget Jones gyerekének az apja?http://www.life.hu/kult/20151218-nem-mark-darcy-az-apja-bridget-jones-gyerekenek.htmlGyanús kép látott napvilágot a Birdget Jones legújabb részének forgatásáról. KultOrigo68 éves a pszichiátriai terror egykori sztár-áldozata, Stevie Wrighthttp://www.life.hu/kult/20151218-68-eves-a-pszichiatriai-terror-egykori-sztar-aldozata-stevie-wright.htmlAz 1960-as években oly népszerű ausztrál rockegyüttes, az Easybeats frontemberéről, Stevie Wright-ról kevésbé köztudott, hogy karrierjét a pszichiátriai mélyalvás-kezelés tette tönkre. Az ellentmondásos és sokakat megnyomorító kezelést végül betiltották Ausztráliában. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.