Lustálkodós szombatot tervezel? Ezekkel a filmekkel kapcsolj ki!

filmezés filmek szombat lustálkodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha úgy érzed, szükséged van még egy napra, amikor az ágyból sem kell kikelned, maximum a konyháig elsétálnod, hogy popcornt készíts, szerencsés napod van, hiszen jó filmeket nézhetsz ma a tévében.

Összegyűjtöttük neked, miket érdemes megnézned ma, ha filmezni szeretnél.

Becstelen brigantik Forrás: AFP, Nortfoto

A Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége - 19:10 RTL Klub

Ha ismeretlen számodra Frodó, Gandalf, Bilbó, a többi hobbit és varázslény története, itt az idő, hogy megismerd. Ha ezerszer láttad a trilógiát, akkor viszont itt az ideje, hogy ezeregyedszerre is végignézd, hiszen a mesés történetet kár kihagyni.

Becstelen Brigantyk - 22:25 TV2

Annyit mondunk: Quentin Tarantino, Brad Pitt, Christoph Waltz. Kell még sorolni? Ugye, hogy nem! Az izgalmas, pörgős, háborús film alatt garantáltan megérted, miért jelölték ennyi díjra az alkotást.

Szerelem sokadik látásra - 13:45 Viasat3

Egy jó kis romantikus vígjátékra vágysz? Ashton Kutcher és filmes partnere, Amanda Peet elhozzák neked. Elő a popcornnal, csajos filmre felkészülni!

Imádok férjhez menni- 21:40 M3

Színházba mennél, de kimozdulni nincs kedved? Nézd meg Bodrogi Gyula, Darvas Iván és Voith Ági főszereplésével az 1992-es színdarab közvetítését.

Szexiskola - 22:00 LifeNetwork

A szókimondó Anna Richardson vezetésével a szexuális tájékozatlanság és szégyenlősködés ellen száll harcba a film. Kiderül, nem vagy egyedül a problémáiddal, és persze hasznos tanácsokat is kapsz ezek ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.