Itt lép fel először az újra összeállt Guns N' Roses

Slash Guns N Roses koncert zenekar fellépés legenda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas koncerttel készül a legendás együttes az áprilisban, Kaliforniában megrendezett Coachella fesztiválra. 

Slash, vagyis Saul Hudson 1996-ban hagyta ott a legendás csapatot, az újraegyesítést hosszú ideig a gitáros tartotta kizártnak. Hétfőn azonban ő maga tette ki az Instagramra az együttes rózsás-pisztolyos logóját, alulra pedig odaírta, hogy Coachella. Ugyanez a plakát jelent meg a banda honlapján és Duff McKagan basszusgitáros Facebook-oldalán is - írja az Origo.

iiii]; )'

@slash által közzétett fénykép,

A Coachella szervezői további részleteket egyelőre nem közöltek az együttes fellépéséről. A Guns N' Roses 1985-ös alapítása óta több mint 100 millió albumot adott el, leghíresebb dalaik, a Sweet Child O' Mine, a Welcome to the Jungle, a Paradise City vagy a November Rain rockrajongók nemzedékeire voltak óriási hatással.

Durva! Felmászott egy ember az Erzsébet-híd tetejérehttp://www.life.hu/kult/20160105-kallo-peter-fotos-balance-cimu-sorozata-lenyugozo-es-hatborzongato.htmlKálló Péter fotóművész Balance elnevezésű fotósorozata egy titokzatos esernyős ember közreműködésével készült, aki Budapest legmagasabb nevezetességeinek tetején egyensúlyozott. A képek egyszerre lenyűgözőek és hátborzongatóak. Kult--DiCaprio exbarátnője, Kelly Rohrbach bújik Pamela Anderson piros fürdőruhájábahttp://www.life.hu/kult/20160105-kelly-rohrbach-modell-szineszno-lesz-az-uj-baywatch-film-foszereploje.htmlA modellkedésben és színészetben is jártas Kelly Rohrbach lesz az új Baywatch-film egyik legfontosabb szereplője. Kult--R. R. Martin elárulta, mikor jön ki az új Trónok harca-kötethttp://www.life.hu/kult/20160104-tronok-harca-konyv-nelkul-maradunk-ebben-az-evben-nem-jon-ki-uj-resz-a-rajongok-csalodottak.htmlHivatalos: nem jelenik meg R. R. Martin regényciklusának újabb kötete az áprilisi évad rajtja előtt, noha többször megígérte, hogy így lesz. Kult--Maradj az eredetinél! Hét remake, aminek sosem szabadott volna elkészülniehttp://www.life.hu/kult/20151230-maradj-az-eredetinel-7-remake-aminek-sosem-szabadott-volna-elkeszulnie-kifulladasig-los-angelesben.htmlNoha üzletpolitikailag (és néha még esztétikailag is) érhető jelenség a régebbi filmek újrafeldolgozása, azért nagyon ritka az, amikor egy remake nem csak halványabb másolata lesz az eredetinek. Vannak viszont olyan esetek, amikor ennél is súlyosabb a helyzet, és minden szempontból gyalázatos a feldolgozás módja. Ebből mutatunk néhány kirívó példát, sajnos aktualitással. Kult--Nézd meg az emberiség történetét 2 percben - Elképesztő videó!http://www.life.hu/kult/20151228-ime-a-fold-tortenete-ket-percben-elkepeszto-video-az-emberiseg-torteneterol.html20 milliós nézettségnél jár az a videó, amit egy amerikai középiskolás fiú készített a Földről. Bár a felvétel igen rövid, mégis sikerült rengeteg mindent belesűrítenie. Kult--Meghosszabbították a Csontváry életművét bemutató kiállításthttp://www.life.hu/kult/20151229-januar-vegig-megtekintheto-a-csontvary-kosztka-tivadart-bemutato-budapesti-kiallitas.htmlA hatalmas érdelődésre való tekintettel egy hónappal meghosszabbították a Csontváry Kosztka Tivadar életművének nagy részét bemutató budapesti kiállítást, így az január 31-ig látható a Budai Várban. KultFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.