Íme, 2015 legnépszerűbb regénye!

Forrás: Origo -
példány lista regény Egyesült Államok könyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1,6 millió példányt adtak el Amerikában a tavalyi év legnépszerűbb regényéből.

Harper Lee Menj, állíts őrt! (Go Set a Watchman) című új regénye volt a legkelendőbb könyv 2015-ben az Egyesült Államokban: az írónő Pulitzer-díjjal jutalmazott első regénye, a Ne bántsátok a feketerigót! után több mint ötven évvel megjelent műből 1,6 millió példányt kapkodtak szét az amerikai olvasók - írja az Origo.

Forrás: Origo

A mű, amely a 89 éves Lee második, nyomtatásban megjelent regénye, tavaly júliusban került az észak-amerikai könyvesboltokba. Az írónő Pulitzer-díjas első regénye, a Ne bántsátok a feketerigót! 55 éve jelent meg, és film is készült belőle Gregory Peck főszereplésével.

Fűszerezd meg a hétvégét!http://www.life.hu/kult/20160107-kulturalis-programajanlo-januar-7-10.htmlAzt hiszed, az ünnepek után már csak a szürke hétköznapok várnak? Nagyon tévedsz! Meríts ötleteket tippjeinkből, hogy feldobd a hétvégédet néhány remek programmal. Kult--Tányérajkak, kopaszra borotvált fejek, nemiszerv-csonkítás, töltények a testenhttp://www.life.hu/kult/20160106-afrikai-eltunofelben-levo-torzsek-notagjainak-szimbolumai.htmlHogyan változnak a szépségideálok Afrikában? Balogh Boglárka újságíró a Törzsek és én című arcképsorozatában a rohamosan eltűnő kultúrákra, és azok egyedülálló értékeire próbálja felhívni a figyelmet. Kult--Az öt legdurvább coming out 2015-benhttp://www.life.hu/kult/20160104-az-ot-legdurvabb-coming-out-2015-ben-lily-rose-depp-miley-cyrus-holland-taylor-joel-grey-caitlyn.htmlHosszú az út a felismeréstől a kijelentésig. 2015-ben számos sztár tárta a nyilvánosság elé eddig féltve őrzött titkait: apukákból lett anyukák, panszexuálisok és melegek – íme, 2015 legdurvább coming outjai. Kult--Durva! Felmászott egy ember az Erzsébet-híd tetejérehttp://www.life.hu/kult/20160105-kallo-peter-fotos-balance-cimu-sorozata-lenyugozo-es-hatborzongato.htmlKálló Péter fotóművész Balance elnevezésű fotósorozata egy titokzatos esernyős ember közreműködésével készült, aki Budapest legmagasabb nevezetességeinek tetején egyensúlyozott. A képek egyszerre lenyűgözőek és hátborzongatóak. Kult--Így néznének ki a Disney hercegek kopaszon - Vicces fotók!http://www.life.hu/kult/20151230-disney-hercegek-kopaszon-igy-meg-sosem-lathattad-kedvenc-mesehoseinket-foto.htmlGyermekkorunk daliás hercegei láttán mindig arra gondoltunk, hogy mi is pontosan ilyen férfiakat szeretnénk magunk mellé, ha felnövünk. KultOrigoMegérkezett a Szürke ötven árnyalata paródiája - Videó!http://www.life.hu/kult/20151221-itt-a-szurke-otven-arnyalata-parodia-ilyen-vicces-videot-reg-lattunk-elozetes.htmlSírva nevettünk a 2015-ös év nagy dobásának számító film paródiáján, ami jövő februárban érkezik a hazai mozikba. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.