Vajna Timi óriási bakit követett el a Golden Globe-on, de senki sem haragszik rá

Forrás: Vajna Tímea -
Vajna Timi baki Nemes Jeles László Golden Globe-díj Saul fia Golden Globe-gála Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi - aki a Life.hu olvasóinak tudósított a nem mindennapi eseményről - kis híján kínos helyzetbe került, amiért hozzáért Nemes Jeles László és csapatának Golden Globe-díjához. 

Exkluzív videókkal a vörös szőnyegről és sokszor meghökkentő történetekkel jelentkezett a Life.hu olvasóinak a Golden Globe-gáláról Vajna Tímea, aki azt is elárulta: nagyon örült a Saul fia magyar sikerének, és szinte az elsők között gratulálhatott Nemes Jeles Lászlóéknak. Sőt, még a csapat Golden Globe-szobrát is megfoghatta, amivel bizony egy súlyos bakit vétett.

Forrás: Vajna Tímea

"Rögtön rám szóltak, hogy nem szabad megfogni más szobrát, hiszen a babona szerint aki így tesz, az nem fog soha Golden Globe-ot nyerni" - mondta a Life.hu-nak Vajna Timi, aki természetesen azt is hozzátette: nem rázta meg a dolog, hiszen soha nem is vágyott filmes karrierre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.