Nemes Jeles László újabb jelölést kapott - Most már biztos az Oscar?

Forrás: MTI/AP/NBC/Paul Drinkwater -
Nemes Jeles László DGA Awards Saul fia díjátadó Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A DGA Awards (Amerikai Rendezők Céhe) idén egy új kategóriát indított, melyben a magyar rendező neve is szerepel. Ez jó jel, mert aki egyszer itt jelölést kap, az nagy eséllyel indul az arany szobrocskáért is. 

A szakszervezet 1948 óta minden évben átadja az általuk kiosztott elismeréseket. Idén egy új kategóriával bővült a lista: ettől az évtől a legjobb elsőfilmes rendező díját is átadják. Nemes Jeles László is kapott egy jelölést, melynek megnyerésére a Golden Globe után igen nagy esélye van. A DGA Awards nyerteseit február 6-án jelentik be Los Angelesben - írja a hvg.

Nemes Jeles László a Saul fia Golden Globe-díjával Forrás: MTI/AP/NBC/Paul Drinkwater
23 speciális érdekesség Quentin Tarantinórólhttp://www.life.hu/kult/20160111-23-specialis-erdekesseg-quentin-tarantinorol.htmlÉpp hasít a mozikban Quentin Tarantino legújabb filmje, az Aljas nyolcas című western, mi pedig megragadtuk az alkalmat, és összegyűjtöttünk nektek egy nagy adag különleges infót napjaink első számú kultrendezőjéről. Kult--Hoppá! Emma Stone játssza majd Szörnyella de Frászthttp://www.life.hu/kult/20160107-emma-stone-jatssza-majd-szornyella-de-fraszt-hamarosan-jon-a-film.htmlA Disney az utóbbi időben nagyon ráállt az élőszereplős feldolgozásokra; hamarosan érkezik a 101 kiskutya főgonoszáról szóló alkotás is. A főszereplő pedig Emma Stone lesz! Kult--5 idézet a barátságrólhttp://www.life.hu/kult/20160109-5-idezet-a-baratsagrol.htmlEgészen kis gyerekkorunktől kezdve meghatározzák életünket a barátaink. Mindig van legjobb barátunk, barátnőnk, aki minden titkunk tudója, és amíg a szerelmek - legalábbis a nagy Ő megtalálásáig - jönnek-mennek az életünkbe, addig az igazi barátunk mindig velünk van: akár örőm, akár bánat ér bennünket. Most a barátságról szedtünk össze néhány idézetet. KultThinkstockBAFTA: A leszbikus dráma és a kémthriller kapta a legtöbb jelölésthttp://www.life.hu/kult/20160108-cate-blanchett-es-steven-spielberg-filmje-kapta-a-legtobb-jelolest-a-baftan.htmlA Cate Blanchett főszereplésével készült Carol című leszbikus dráma és Steven Spielberg Kémek hídja című kémthrillere kapta pénteken a legtöbb, kilenc-kilenc jelölést a brit filmakadémia díjára. Kult--Tányérajkak, kopaszra borotvált fejek, nemiszerv-csonkítás, töltények a testenhttp://www.life.hu/kult/20160106-afrikai-eltunofelben-levo-torzsek-notagjainak-szimbolumai.htmlHogyan változnak a szépségideálok Afrikában? Balogh Boglárka újságíró a Törzsek és én című arcképsorozatában a rohamosan eltűnő kultúrákra, és azok egyedülálló értékeire próbálja felhívni a figyelmet. Kult--5 kedvenc idézetünk a kedvenc Született feleségeinktőlhttp://www.life.hu/kult/20160102-5-kedvenc-idezet-a-szuletett-felesegekbol.htmlEmlékszel Bree, Suzan, Gaby és Lynette kalandos életére? Összeszedtünk neked néhány emlékezetes idézetet sokak Lila akác köz-beli képernyő-barátnőitől, a Született feleségektől. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.