Íme, egy 12 éves fiú elsöprő kritikája a Saul fiáról - Videó!

kritika film videó Nemes Jeles László Saul fia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemes Jeles László Golden Globe-díjjal jutalmazott művét az egész világ imádja. Egy kanadai kisfiú is megnézte a magyar produkciót és szó szerint el volt tőle ájulva. 

Az Oscar-esélyes Saul fiát nemcsak a kritikusok, de a nézők is nagy örömmel fogadták. A történet annyira megfogta a 12 éves David Cuevast, hogy egy gyors kritikát is összerakott a film kedvéért. Persze az elképesztő, és a fantasztikus szó nem egyszer hangzik el a felvételben.

DiCaprio exbarátnője, Kelly Rohrbach bújik Pamela Anderson piros fürdőruhájábahttp://www.life.hu/kult/20160105-kelly-rohrbach-modell-szineszno-lesz-az-uj-baywatch-film-foszereploje.htmlA modellkedésben és színészetben is jártas Kelly Rohrbach lesz az új Baywatch-film egyik legfontosabb szereplője. Kult--Tarolhat az Oscar-díjátadón a Saul fiahttp://www.life.hu/kult/20160107-a-saul-fia-cimu-magyar-filmet-ot-oscarra-is-jelolhetik-a-variety-magazin-kritikusai-szerint.htmlA Variety filmes-tévés szaklap kritikusai öt kategóriában jelölnék Oscarra Nemes Jeles László rendező filmjét, a Saul fiát. Kult--Az öt legdurvább coming out 2015-benhttp://www.life.hu/kult/20160104-az-ot-legdurvabb-coming-out-2015-ben-lily-rose-depp-miley-cyrus-holland-taylor-joel-grey-caitlyn.htmlHosszú az út a felismeréstől a kijelentésig. 2015-ben számos sztár tárta a nyilvánosság elé eddig féltve őrzött titkait: apukákból lett anyukák, panszexuálisok és melegek – íme, 2015 legdurvább coming outjai. Kult--Itt a 10 legjobb fotó a 2016-os Golden Globe gálárólhttp://www.life.hu/kult/20160113-backstage-felvetelek-a-golden-globe-utan-nemes-jeles-laszlo-a-sztarok-kozott-foto.htmlA híres Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin fotós duó elkészítette a gála utáni szokásos backstage felvételeket. Kult--Helen Mirren is elismerő szavakkal illette a Saul fiáthttp://www.life.hu/kult/20160111-helen-mirren-adta-at-nemes-jeles-laszlonak-a-golden-globe-dijat-elismero-szavak-a-filmrol.htmlAz Oscar-díjas színésznő adta át Nemes Jeles Lászlónak a Golden Globe-díjat. A felkonferáló szövegében megdicsérte a filmet, és boldog volt, hogy ez a produkció került ki győztesként. Kult--Emlékezzünk David Bowie-ra - Íme 5 dal, amit imádtunk tőle!http://www.life.hu/kult/20160111-david-bowie-ot-legendas-dala-ezek-a-mi-kedvenceink-elhunyt-a-legendas-enekes.htmlA legenda tragikus hirtelenséggel hagyott itt minket 69 éves korában. Pályája során számtalan felejthetetlen slágert adott ki, melyek közül kiválasztottuk az öt legemlékezetesebbet. Íme, az általunk legjobban kedvelt dalai: Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.