Nagyon obszcén fotó készült Kern Andrásról

fotó film Gondolj rám bemutatás Kern András obszcén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kossuth-díjas színművész legújabb, Gondolj rám című filmjének plakátjához készült obszcén fotó Kern Andrásról. A képet trágárnak ítélte meg az Önszabályozó Reklámtestület, így a plakátok nem kerülhetnek az utcákra - értesült a Blikk. 

A Gondolj rám című film január 21-től látható a mozikban, az alkotás népszerűsítésére készült plakátokat azonban nem helyezhették ki eredeti formájukban, mert a rajtuk látható fotón Kern András éppen bemutat. Mivel a mozdulatot trágárnak ítélte meg az Önszabályozó Reklámtestület, ezért ilyen formában nem kerülhetnek ki az utcára az alkotást promotáló anyagok - írja a Blikk. Új reklámanyagok elkészítésére azonban nincs már idő, az alkotóknak így más megoldáshoz kell majd folyamodniuk: feltehetően ki fogják kockázni Kern középső ujját.

A plakáttal feltehetően ilyen formában találkozhatnak majd az emberek az utcán. Forrás: Gondolj rám

"Jó ideje már, hogy elkészítettük ezeket a plakátokat, de csak most derült ki, hogy a forgalmazó összetűzésbe került a törvénnyel, illetve szabályt szegett, amikor azt találta ki, hogy így fogjuk reklámozni a Gondolj rám filmet – mondta a Blikknek Kern András, aki szerint valószínűleg ők sem tudták, hogy egy ilyen kézmozdulattal hibát vétenek. Holott, elmondása alapján csak arról van szó, hogy a film főszereplője, egy orvos, akit magam alakítok, így üzen a világnak. "Ez viszont állítólag sérti a gyerekek érzékenységét" – tette hozzá a lapnak Kern.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.