5 idézet a szerencséről - Olyan mint a nő, kívánni kell?

Forrás: Thinkstock -
Fernando Alonso Émile Ajar Thomas Jefferson Jane Austen Vitray Tamás szerencse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biztosan már te is gondolkoztál rajta, hogy a sikereidben mekkora szerepük van a szerencsének, vagy minden, amit elértél az életben, magadnak köszönhető-e. Nos, a témával sokat foglalkoztak művészek, közéleti személyiségek is. Íme,  5 gondolat. 

Úgy tűnik számomra, hogy minél keményebben dolgozom, annál nagyobb szerencsém van.
Thomas Jefferson

A szerencse olyan, mint a nő, kívánni kell.
Émile Ajar

Ahányszor az életben az eszem után döntöttem - akár a magánéletemben, akár a munkámban - mindig elszúrtam. Az okosságommal nem mentem semmire, velem minden jó - szerencsével történt.
Vitray Tamás

Forrás: Thinkstock

Ha nem jön ki számodra a lépés, és nincs szerencséd, akkor az emberek hajlamosak elfelejteni azt, hogy korábban mit tettél le az asztalra.
Fernando Alonso

A ráhibázás sosem csupán szerencse. Mindig van benne egy kis tehetség is.
Jane Austen

Meghalt az olasz filmsztár, Franco Cittihttp://www.life.hu/kult/20160116-meghalt-az-olasz-filmsztar-pasolini-filmjeinek-emblematikus-szereploje-franco-citti.htmlMeghalt Franco Citti olasz színész, akit Pier Paolo Pasolini fedezett fel a filmművészet számára, és aki mindenekelőtt az ő filmjeiben nyújtott alakításaival írta be nevét a filmtörténetbe. Legemlékezetesebb alakítását A csóró címszereplőjeként nyújtotta. Kult--Megvannak az idei év Arany Málna jelölései - A szürke ötven árnyalata első helyen! http://www.life.hu/kult/20160115-arany-malna-dij-jeloltek-tarolt-a-a-szurke-otven-arnyalata-es-a-pixel-filmek-listaja.htmlAz Oscar előtt idén is átadják a legrosszabb filmes alakítások és filmek díjait, melytől nem véletlenül rettegnek a hollywoodi sztárok. A Pixel és Christian Grey szinte taroltak a jelölések között. KultOrigoCameron Diaz a hosszú élet titkáról írt könyvethttp://www.life.hu/kult/20160115-cameron-diaz-a-hosszu-elet-titkarol-irt-konyvet.htmlA színésznő első életmódkönyve 2013-ban jelent meg, és hamar bestseller lett. Valószínűleg a második könyvét is elkapkodják majd. Kult--Repülj az űrbe! - Lélegzetelállító kalandok várnak rád Budapest szívében http://www.life.hu/kult/20160114-kulturalis-programajanlo-januar-14-17.htmlA hideg, és borongós hétköznapok után itt az idő, hogy felpezsdítsd nemcsak önmagad, de a hétvégéd is. Izgalmas programok, könnyfakasztó emlékkoncert, és színházi kuriózummal készültünk neked erre a hétre, melyeket nem érdemes kihagyni. Készíts egy bögre teát, vedd elő a naptárad, és válogass kedvedre a lehetőségek közül. Kult--Rekord! 200 díjat nyert eddig ez a magyar fotóhttp://www.life.hu/kult/20160114-kerekes-istvan-fotoja-rekorder-lett-eddig-200-dijat-nyert-a-maramarosi-lany-kepevel.htmlKerekes István fotója elképesztő rekordokat ért el: eddig 35 országban 200 díjat nyert el a máramarosi lányról készült fénykép. KultOrigoRekord! 200 díjat nyert eddig ez a magyar fotóhttp://www.life.hu/kult/20160114-kerekes-istvan-fotoja-rekorder-lett-eddig-200-dijat-nyert-a-maramarosi-lany-kepevel.htmlKerekes István fotója elképesztő rekordokat ért el: eddig 35 országban 200 díjat nyert el a máramarosi lányról készült fénykép. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.