A Saul fia elnyerte az amerikai filmkritikusok díját is

Forrás: Mozinet -
kritikus filmkritika Saul fia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemes Jeles László Saul fia című alkotása kapta a legjobb idegen nyelvű film díját az észak-amerikai film- és televíziós kritikusok legfontosabb díjainak gáláján helyi idő szerint vasárnap este Santa Monicában.

A Saul fia alkotói az idei hollywoodi díjszezonban már a Golden Globe-díjat is átvehették, és holokasztdrámát a napokban a legjobb idegen nyelvű film kategóriában Oscar-díjra jelölte az amerikai filmakadémia.

Forrás: Mozinet

Az amerikai és kanadai filmkritikusokat tömörítő Broadcast Film Critics Association (BFCA) és az észak-amerikai televíziós kritikusok szervezete, a Broadcast Television Journalists Association (BTJA) vasárnap először adta át közös gálaest keretében a díjait. A háromórás Critics' Choice Awards-ceremónián 51 kategóriában osztották ki a trófeákat, a Spotlight - Egy nyomozás részletei kapta a legjobb film elismerését, a legfontosabb színészi díjakat pedig A szoba főszereplője, Brie Larson és A visszatérő sztárja, Leonardo DiCaprio nyerte el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.