Vin Diesel elárulta a Halálos iramban nyolcadik részének címét

fotó film Halálos iramban New York Vin Diesel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész az Instagramján jelentette be a nyolcadik rész címét, és mellé egy posztert is posztolt. Új trilógia kezdődik, a csapat New Yorkot biztosan beveszi.

Az új film neve egyszerűen ez lesz: Fast 8. A filmet 2017 áprilisában mutatják be a mozikban, a történetről még nem árultak el részleteket, és azt sem tudni pontosan, hogy kik térnek vissza a nyolcadik felvonásra. Diesel nem csupán az új rész címét tette közzé, hanem egy posztert is megmutatott a világnak - írja az Origo.

Forrás: Instagram/vindiesel

Kuba helyett New York látképére írták rá a fontos információkat. Egy biztos helyszíne tehát már van a filmnek. "Új utak nyúlnak el előttünk" - ezzel bizonyára Paul Walker halálára, az ezt követő újrakezdésre utaltak, illetve arra, hogy a tervek szerint egy befejező trilógia van hátra a sorozatból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.