Pikali Gerda bírja a megkötözést

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
tériszony kötözés Pikali Gerda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Játékszín új darabjában Németh Kristóf mellett Pikali Gerda alakítja a másik főszereplőt, aki egy felvonáson keresztül megkötözve játszik majd.

A hűtlenség árát Ryan O’Neal és Cher vitte sikerre annak idején, a magyar közönség pedig most a Játékszín színpadán nézheti meg a kultikus darabot. Rékasi Károly kedvese számára különleges kihívás a darab: megkötözve kell majd ugyanis játszania.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

"Nincsen klausztrofóbiám, a megkötözést bírom, de egy szerep kapcsán derült ki, hogy a tériszonyom súlyos. A Papírkutyák forgatásán egy magas bérház tején folyt a felvétel. Felmenni még sikerült, de darut kellett hívni, végül azzal szedtek le. Most Nagy Sanyi lesz a bérgyilkos, aki megkötöz, és meg akar ölni. Mindez szinte öröm a magassághoz képest" – árulta el Gerda a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.