Wonderful Life Black énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Autóbalesete után 16 nappal, kedden meghalt Colin Vearncombe, művésznevén Black, a Wonderful Life című sláger előadója. 

A család közleményben köszönte meg a corki kórház stábjának gondoskodását. "Énekelve búcsúztattuk őt" - írták közleményükben.

Black néven legismertebb világslágere a Wonderful Life volt Forrás: Origo

A zenész - Black néven - legismertebb világslágere a Wonderful Life volt. Ezt 1987-ben adta ki, és nem sokkal megjelenése után több országban is felkerült vele a slágerlisták élére. Vearncombe saját nevén 15 albumot adott ki. Tavaly visszatért az őt híressé tevő Black névhez, és kiadott egy lemezt is, Blind Faith címmel. Egész jó kritikákat kapott az anyag. Verseket is publikált, festményeiből pedig kiállításokat rendeztek Dél-Írország kisebb városaiban, ahol visszavonultan élt családjával.Temetése Liverpoolban lesz, családi körben.

Friderikusz Sándor kiosztott egy íróthttp://www.life.hu/news/20160126-friderikusz-sandor-kiosztott-egy-irot.htmlFriderikusz Sándor szerint az író Szerbhorváth György hazudott. NewsOrigoÁtfagyott malacot mentettek ki a jégbőlhttp://www.life.hu/news/20160126-atfagyott-malacot-mentettek-ki-a-jegbol.htmlA Smith család síelni indult, de útközben megtudták, a hóvihar miatt lezárták a síterpet. Ám így is különleges kalandban volt részük. News--Emlékmúzeumot hozott létre elhunyt feleségének Charles Evanshttp://www.life.hu/news/20160126-charles-evans-emlekmuzeumot-hozott-letre-elhunyt-felesegenek.htmlA férfi saját otthonát rakta tele a közös emlékekkel. Így próbálja életben tartani a szerelmüket. News--Lajcsi-ügy: Megszólalt, a titokzatos harmadik szereplőhttp://www.life.hu/news/20160126-megszolalt-a-titokzatos-harmadik-szereplo-galambos-lajcsi-ugyeben.htmlMost először állt kamera elé, a Boglárka apartmanház közös képviselője: Csendes Csaba: Galambos Lajos és Boglárka mellett ő volt a harmadrendű gyanúsított. News--Hódít a pucérkodás az Instagramonhttp://www.life.hu/news/20160126-instagramon-egyre-tobben-tesznek-kozze-meztelen-kepeket.htmlA közösségi médiában még mindig sokan szeretik magukat meztelenül mutogatni, akár jógázva, akár csak szép pózokban. News--Szörnyű! Hagyta meghalni feleségét egy debreceni férfi http://www.life.hu/news/20160126-nem-torodott-ongyilkos-felesegevel-nem-ertesitette-a-mentoeket-nyomozas-indult-ellene.htmlMost segítségnyújtás elmulasztása miatt kell bíróság elé állnia. Beismerte, hogy nem segített feleségén, miután a nő begyógyszerezte magát. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.