Régi-új nő tűnik fel Bereczki Zoltán mellett

Forrás: Bereczki Zoltán -
Bereczki Zoltán színész Váczi Eszter fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előkerült egy nő Bereczki Zoltán múltjából, és hamarosan együtt állnak színpadra. Az énekes elárulta, a kilencvenes években gyakran „kerülgették" egymást Váczi Eszterrel, hiszen mindketten aktív szereplői voltak a hazai klubéletnek.

Sokan hiszik, hogy Bereczki Zoltán zenei karrierje a Rómeó és Júliával indult, ám az igazság az, hogy az énekes már évekkel korábban is koncertezett. Ezekben az években ismerkedett meg Váczi Eszterrel – az énekesnő akkoriban Szörp nevű zenekarával, Bereczki pedig a Sketch nevű formációval állt színpadra.

"A nagyközönség engem a színházból ismer, sokan nem tudják, hogy a kilencvenes években nekünk volt egy zenekarunk, a Sketch, amellyel klubokban játszottunk, ahogyan Eszterék is. Innen az ismeretség" – mesélte Bereczki Zoltán.

Forrás: Bereczki Zoltán

"Már akkor tetszett a hangszíne, és mi le is jártunk az ő koncertjeire, fantasztikus zenészekkel játszott együtt. Később kicsit elvesztettük egymást, és akkor figyeltem fel rá újra, amikor a quartetjével hallottam játszani. Nagyon jók a dalaik, erősek a szövegek, és azt gondolom, akinek az életében változások vannak, annak kötelező meghallgatnia őket. Ennek apropóján döntöttem úgy, hogy Esztert hívom vendégül az első idei nagykoncertemre a Magyar Színházba" - mesélte Zoli.

Dominaként tér vissza Kim Basinger! Ő rontja meg Christian Grey-t A szürke ötven árnyalatábanhttp://www.life.hu/kult/20160129-kim-basinger-vezeti-be-a-szexjatekok-vilagaba-christian-greyt-a-szurke-otven-arnyalataban.htmlA 62 éves Kim Basinger kulcsfontosságú szerepet kap A szürke ötven árnyalata című bestseller második kötetéből készülő filmben. KultOrigoÉlő adásban lett öngyilkos a riporternő - Most film készül rólahttp://www.life.hu/kult/20160129-christine-chubbuck-1974ben-elo-adasban-lett-ongyilkos.html1974. július 15-én Christine Chubbuck ezekkel a szavakkal fordult a nézőkhöz: „A Channel 40 mindig frissen, élőben szállítja a legfrissebb vért és kiontott beleket, én ehhez igazodva bemutatom önöknek az első öngyilkossági kísérletet." Ezt követően elővett egy fegyvert, és fejbe lőtte magát. Kult--Kit Harington elárulta, mi lesz Havas John sorsa http://www.life.hu/kult/20160128-eldolt-havas-john-sorsa-kit-harington-elarulta-karaktere-sorsat-a-rajongok-duhongenek.htmlA Trónok harca-rajongók már tűkön ülnek, hogy vajon mi lesz egyik kedvenc karakterük sorsa. Havas Jon meghalt, vagy sem? Most kiderült! KultOrigoÚjabb elismeréssel lehet gazdagabb a Saul fia http://www.life.hu/kult/20160127-francia-oscar-dijat-zsebelt-be-a-saul-fia-nemes-jeles-laszlo-alkotasa-tobb-kategoraban-nyert.htmlSzerdán hirdették ki a César-díj jelöltjeit Párizsban. A legjobb külföldi film kategóriájában a végső öt közé került Nemes Jeles László alkotása is. KultOrigoKitüntették a Harry Potter szülőanyját, J.K. Rowlingothttp://www.life.hu/kult/20160126-a-harry-potter-konyvek-szerzoje-dijat-kapott-kituntettek-j-k-rowlingot-alapitvanyi-munka.htmlAz amerikai PEN/Allen Alapítvány az irodalom szolgálatáért adományozott díjával tünteti ki a brit írónőt. Az irodalmi és emberi jogi csoport tavaszi New York-i gáláján, május 16-án adja át a díjat a Harry Potter-könyvek szerzőjének. Kult--Kiderült, mikor kerül mozikba a Star Wars 8 http://www.life.hu/kult/20160121-csuszik-a-star-wars-premierje-a-rajongok-mar-most-haborognak-kezdodik-a-forgatas.htmlA Disney szerdán jelentette be, hogy a film bemutatója átkerült 2017. december 15-re, de egyelőre nem árulták el a csúszás okát. A rajongók már most kiakadtak a hír hallatán. Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.