Döbrösi Laura Gryllus Dorka Kulka János Kovács Patrícia Félvilág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bő másfél hónappal a tévés premier után február 18-tól a mozikban is meg lehet majd nézni Mágnás Elza utolsó, tragédiába torkolló napjait. 

A Félvilág-ot közel 200 ezer ember látta eddig különböző felületeken: a Duna TV-n, a Médiaklikken és más oldalakon, és sokak vágya teljesült azzal, hogy moziban is látható lesz. A tévépremier óta egyébként számos jó kritikát kapott a film. A Szász Attila rendezte Kovács Patrícia, Gryllus Dorka, Döbrösi Laura és Kulka János főszereplésével készült alkotást mi is csak ajánlani tudjuk bárkinek.

"Örökre hálás leszek Szász Attilának"

"Ebben a filmben a maihoz képest egy nagyon más típusú szexideált kellett megformálnom: a századfordulós buja nőt. Amikor felhívtak, hogy menjek el a castingra, a gyerekem csak fél éves volt, és még éjjel-nappal szoptattam. Tejfoltos tréningruhában álltam a nappali közepén és azt kérdeztem magamtól: most tényleg? A testem is átalakult és furcsa volt arra gondolni, hogy az a dússág, amivel én egyáltalán nem voltam kibékülve, amit nem éreztem sajátomnak, abban bárki meglátja a vonzó szexideált. De elolvastam a forgatókönyvet, és nem volt kérdés, hogy össze kell kapjam magam a castingra. Aztán eltelt még fél év a forgatásig, ami nagyon jól jött nekem, de örökre hálás leszek Szász Attilának, a film rendezőjének, hogy meglátta bennem ezt a nagyon buja, nagyon ellentmondásos, nagyon vonzó nőt - mesélte a Life.hu interjújában a filmről Kovács Patrícia, Mágnás Elza megformálója.

Forrás: Szupermodern

"Negyven felett már szaga van a nőnek"

Az Origó kritikáját a filmről ITT olvashatod.
Az Ocho Macho lesz A Dal extra produkciója szombat estehttp://www.life.hu/kult/20160130-az-ocho-macho-lesz-a-dal-extraprodukcioja-szombat-este.htmlA reggae, ska, punk és a latin stílusokat vegyítő zenekar, szombat este A Dal nézőit szórakoztatja dinamikus előadásával, a második elődöntőben. Kult--Mackófesztivált rendeznek a fővárosi állatkertbenhttp://www.life.hu/kult/20160130-mackofesztivalt-rendeznek-a-fovarosi-allatkertben.htmlKülönféle medvékhez kapcsolódó programokkal, látványetetésekkel, mézkóstolóval és medveárnyék észleléssel is várja a Mackófesztivál keretében szombattól keddig négy napon át a látogatókat a Fővárosi Állat- és Növénykert. Kult--Megszűnik a Benkó Dixieland Bandhttp://www.life.hu/kult/20160130-megszunik-a-benko-dixieland-band.htmlA 2015 év végén elhunyt Benkó Sándor Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas művész emlékének megőrzésére családja művészeti alapítványt hoz létre. Kult--Hogyan szeressünk jól? Segítünk a válaszban! http://www.life.hu/kult/20160129-kulturalis-programajanlo-januar-28-31.htmlA hétvége akkor a legjobb, ha a lazítás jegyében telik. Ha érdekelnek az emberi lélek legmélyebb bugyrai, vagy szívesen röhögnél másfél órán keresztül Robert De Niro obszcén poénjain, itt a helyed! Vedd elő a naptárad, és válogass kedvedre a lehetőségek között. KultThinkstockRégi-új nő tűnik fel Bereczki Zoltán melletthttp://www.life.hu/kult/20160129-bereczki-zoltan-szinesz-multjabol-felbukkant-egy-holgy-es-hamarosan-egyutt-allnak-szinpadra.htmlElőkerült egy nő Bereczki Zoltán múltjából, és hamarosan együtt állnak színpadra. Az énekes elárulta, a kilencvenes években gyakran „kerülgették" egymást Váczi Eszterrel, hiszen mindketten aktív szereplői voltak a hazai klubéletnek. Kult--Élő adásban lett öngyilkos a riporternő - Most film készül rólahttp://www.life.hu/kult/20160129-christine-chubbuck-1974ben-elo-adasban-lett-ongyilkos.html1974. július 15-én Christine Chubbuck ezekkel a szavakkal fordult a nézőkhöz: „A Channel 40 mindig frissen, élőben szállítja a legfrissebb vért és kiontott beleket, én ehhez igazodva bemutatom önöknek az első öngyilkossági kísérletet." Ezt követően elővett egy fegyvert, és fejbe lőtte magát. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.