Nézd meg az első képet az új Star Wars-filmből!

fotó Star Wars film forgatás szereplő Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csillagok háborúja hetedik része óriási sikerrel debütált az egész világon. A folytatás persze még várat magára, azonban az első beharangozó fotó már meg is érkezett. 

A Disney közzé tette az első képet a készülő Rogue One-ról, melyen a lázadók egy csoportja látható. A forgatások már el is kezdődtek, és több külföldi lap szerint egy kultikus szereplő, Darth Vader is feltűnik majd egy kisebb jelenet erejéig. A film a harmadik és a negyedik epizód között fog játszódni, inkább a negyedikhez fog időben közelíteni, és a lázadók egy csoportjáról fog szólni, akik egy lehetetlen küldetésre indulnak.

A Rogue One egy kisebb csapata Forrás: 2015 Lucasfilm Ltd. & ™, All Rights Reserved./Jonathan Olley & Leah Evans
Űzd el a telet, csalogasd a tavaszt!http://www.life.hu/kult/20160204-kulturalis-programajanlo-februar-5-7.htmlHa február, akkor farsang! Irány egy szuper jelmezes buli, vagy kapd fel a busóálarcot, és hívogasd a tavaszt Mohácson. Természetesen a Life.hu eheti ajánlójában még sok remek programról olvashatsz. Íme! Kult--Szingli vagy? Ezek a rajzok neked szólnakhttp://www.life.hu/kult/20160204-egyedulallo-noket-abrazol-egy-mexikoi-muvesz-erdekes-rajzok-szingliknek-kotelezo.htmlEgy mexikói grafikus különleges sorozatot készített, mellyel meg szeretné mutatni, hogy a világ kerek lehet számunkra akár egyedül is. KultOrigoTalán Attila lenyűgözte a külföldi tehetségkutató zsűrijéthttp://www.life.hu/kult/20160203-bon-jovi-volt-megasztaros-tehetsagkutato.htmlTalán Attilát a Megasztár színpadáról ismerhetjük, ám nemrég Németország egyik tehetségkutatójában, a Deutsch­land Sucht den Su­perstar-ban is megcsillogtatta tudását, ráadásul továbbjutott. KultOrigoKate Winslet: Rose kinyírta Jacket a Titanicban! http://www.life.hu/kult/20160203-titanic-jack-felfert-volna-az-ajtora-kate-winslet-nyilatkozott-a-vitas-filmjelenetrol.htmlA színésznő Jimmy Kimmel beszélgetős műsorában mondta el, hogy szerinte igenis elfértek volna ketten azon a bizonyos ajtón, így a főszereplő feleslegesen fagyott meg a jeges vízben. Kult--Törőcsik Mari nem fog visszavonulni: "Amíg a színpadon vagyok, addig élek"http://www.life.hu/kult/20160205-torocsik-mari-szineszno-nem-vonul-vissza-a-szinpadtol.htmlNéhány héttel ezelőtt arról cikkezett a sajtó, hogy a visszavonulást fontolgatja a nemzet színésze. A 80 éves Törőcsik Mari azonban ma már egészen másképp vélekedik erről. Kult--Az Antarktisz egy darabja Münchenben van - Opera készült a Déli-sarkrólhttp://www.life.hu/kult/20160201-opera-south-pole-muncheni-nemzeti-szinhaz-miroslav-srnka.htmlNagy sikert aratott a South Pole című opera ősbemutatója, amit vasárnap este tartottak a Müncheni Nemzeti Színházban. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.