Hivatalos: Már forgatják a Star Wars legújabb részét

fotó Star Wars film forgatás színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Disney szerdán közölte a nyilvánossággal, hogy már forgatják a Csillagok háborúja nyolcadik epizódját, és befejezték a Rogue One című előzményfilm munkálatait, mely 2017-ben kerül a mozikba. 

A Rogue One a harmadik és a negyedik epizód között fog játszódni, és a lázadók egy csoportjáról fog szólni, akik egy lehetetlen küldetésre indulnak. A nyolcadik epizódról egyelőre nincs információ, és valószínűleg egy jó ideig még nem is lesz - írja a Daily Mail.

A Rogue One egy kisebb csapata Forrás: 2015 Lucasfilm Ltd. & ™, All Rights Reserved./Jonathan Olley & Leah Evans
80 éves Hollywood leghíresebb bajszosa: íme, a leghíresebb Burt Reynolds-filmek!http://www.life.hu/kult/20160210-80-eves-hollywood-leghiresebb-bajszosa-ime-a-leghiresebb-burt-reynolds-filmek.htmlEgy páratlan karriert is ünneplünk ma a jubileumi születésnap mellett Burt Reynolds-al, melynek kapcsán összegyűjtöttük a legfontosabbnak tartott és kedvenc filmjeinket az egykori hollywoodi férfiideáltól. KultAFPHoppá! Magyar kutatók megfejtették a Neptunusz titkáthttp://www.life.hu/kult/20160210-magyar-kutatok-fedeztek-fel-a-neptunusz-egyik-holdjat.htmlA Magyar Tudományos Akadémia közölte a hírt: magyar kutatók fényt derítettek a közelmúltban a Neptunusz harmadik legnagyobb holdjának, a Nereidának néhány titkára. KultOrigoNemes Jeles László és Jennifer Lawrence közös fotójától elájulsz http://www.life.hu/kult/20160209-nemes-jeles-laszlo-igazi-vilagsztarokkal-pozol-elkeszult-az-oscar-kozos-fotoja.htmlA magyar rendező igazi világsztárokkal tölthetett el néhány órát a minap, és még egy közös képen is szerepelhetett velük. Kult--Hoppá! Mi írhatjuk a Google könyveit!http://www.life.hu/kult/20160208-interaktivabb-konyveket-keszit-a-google.htmlEgyre távolabb kerülünk a régi, még lapozgatós (nem, nem a képernyőn) könyvektől. A Google új ötlettel rukkolt elő: megnyitották könyvesboltjukat, ahonnan interaktív e-könyveket lehet vásárolni. A történetek hasonlóak lesznek a papír alapú szerepjátékos verziókhoz, csak virtuális kiadásban. KultOrigoBejelentették: véget ér A férjem védelmébenhttp://www.life.hu/kult/20160208-veget-er-a-ferjem-vedelmeben-sorozat.htmlA sorozat készítői a Super Bowl sportmérkőzés reklámszünetében tudatták a szomorú hírt a rajongókkal. Kult--Mozdulatlanul kellett énekelnie Nikának A Dal színpadánhttp://www.life.hu/kult/20160208-nikanak-veres-monikanak-enekesnonek-mozdulatlanul-kellett-allnia-a-dal-szinpadan.htmlKülönlegesen látványos produkcióval lépett színpadra Nika A Dal szombati, utolsó elődöntőjében. Az énekesnő arcát egy Magyarországon élő tévéműsorban még sosem használt technológia segítségével „festették meg". Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.