Kezdődik a turbékolás! Tuti tippek Valentin-napra

Forrás: Thinkstock -
zene kultúra Valentin-nap hétvége koncert program Valentin2016 programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha még nincs ötleted, hova vidd el életed értelmét a csupa rózsaszín Valentin-hétvégén, akkor jól figyelj, adunk néhány tippet.

1. Jamie Winchester-koncert
G3 Klub
Február 12.

A romantikus hangulat már február 12-én elkezdődhet Jamie Winchester remeknek ígérkező koncertjén. Az ír zenész vendége Hrutka Róbert lesz, így az elmaradhatatlan Jamie-Robi hangulat garantált. Biztos, hogy máris magadban énekelgeted a fantasztikus duó egyik slágerét. Tedd meg ezt pénteken a koncerten is!

Jamie Winchester Forrás: Facebook/Jamie Winchester

2. Bon Bon: "Köszönöm, hogy vagy nekem"
Tüskecsarnok
Február 14.

A Tüskecsarnokban is a romantikáé lesz a főszerep vasárnap. A Bon Bon zenekar Dér Heni, a Fool Moon és Miklósa Erika vendégszereplésével játssza a legszebb dalokat szimfonikus hangszerelésben. Lepd meg a szerelmedet egy páros belépővel!

Bon Bon Forrás: Facebook/Bon Bon/Fotó: Zimilab

3. All You Need Is Love - Pál Dénes Valentin-napi koncertje
Orfeum
Február 14.

Mi is lehetne jobb, mint egy gyönyörű hangot hallgatni a párunkkal összebújva? Pál Dénes saját dalai mellett ismert magyar és külföldi slágerekkel kényezteti a füleket az Orfeumban. Az előadás alatt meg is vacsorázhattok, így még teljesebb lehet az élmény.

Pál Dénes Forrás: Facebook/Pál Dénes/Fotó:Kiss Kriszti

4. Valentin-napi szerenád - Szent Efrém Férfikar
Óbudai Társaskör
Február 14.

A Szent Efrém Férfikar a legszebb szerelmes dalokkal készül a romantikus ünnepre. Lackfi János költő közreműködik, egészen új verseit is meghallgathatja a közönség. Különleges élmény lesz!

Szent Efrém Férfikar Forrás: Szent Efrém Férfikar

5. Egészségtuning Fesztivál
Klauzál Gábor Művelődési Központ
Február 14.

Fontos, hogy a szeretteid egészségesek legyenek, igaz? Vidd el szíved választottját az Egészségtuning Fesztiválra, ahol amellett, hogy szakértők tanácsait hallgathatjátok, szórakoztató stand up előadásokon is nevethettek. Tudj meg mindent az egészséges életmódról!

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.