Megjelent a Trónok harca újabb előzetese

Twitter videó előzetes televíziós sorozat szereplő Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb rövid kis ízelítőt kaphattak a rajongók a világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő HBO sorozatból.

Közel másfél perces kisfilm került ki a Trónok harca Twitter oldalára. A videó a sorozatban már bemutatott Arcok Csarnokában játszódik. Íme:

Eleinte csak azoknak a szereplőknek az arcát mutatják, akik meghaltak a sorozatban, ám később azoké is megjelenik, akik szerepük szerint még éltek az utoljára bemutatott ötödik évadban. Vettük az üzenetet: a Trónok harcában nem lehet tudni, ki lesz a következő, aki meghal.

Királynők, árvák, kurtizánok és amazonok

A női sors Westeroson cseppet sem leányálom: minden idők tán legnagyobb szabású televíziós szériájának műfaja ugyan történelmi fantasy, de ez a kosztümös fantáziavilág kegyetlen kihívásokat állít a benne élők, különösen a nők elé. A most indult, nagy várakozás övezte negyedik évad kapcsán megnéztük: milyen típusú karakterek képviselik a szebbik nemet a Trónok harcában - no és mit tudhatunk az alakítóikról? A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.