Kristen Stewart film Equals
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megérkezett Kristen Stewart legújabb filmjének, az Equals-nak az előzetese. A film egy érzelmek nélküli világról szól, Kristennek viszont nem sikerül leküzdeni a vágyait, olyannyira, hogy még szexel is.

Kristen Stewart és Nicholas Hoult felett a szenvedélyes érzelmek győzedelmeskednek, és nem titkolhatják tovább:

őrülten szerelmesek egymásba.

Nicholas Hoult és Kristen Stewart az Equals című filmben Forrás: A24

Stewart legújabb filmjének, az Equals-nak az előzetese a napokban jelent meg. A beharangozott film arról szól, hogy kiölték az emberekből az érzelmeket, és

nagyjából csak vegetálnak a nyugalom szigetén.

Az izgalomadagot Stewart és partnere, a Mad Max filmekből megismert Nicholas Hoult szolgáltatja nekünk, az egymás felé küldözgetett, "úgy hozzád érnék, de nem lehet" pillanatásokkal. Majd egyszer csak nem bírják tovább és

egymásnak esnek egy szűk szobában,

ami persze kellőképpen beindítja a cselekményt.

Egyelőre nem tudni, hogy a velencei filmfesztiválon debütált Equals-nak mikor lesz a mozipremierje. A forgalmazó valamikor nyárra tervezi. Múlt októberben arról cikkeztek, hogy a mozipremierrel párhuzamosan online is kölcsönözhetővé válik a sci-fi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.