Az egykori Dr. House visszatér a képernyőkre

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Frazer Harrison -
televízió sorozat Dr. House
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kíváncsiak vagytok Hugh Laurie új kalandjaira, aki az orvosi pályáról átállt a sötét oldalra és kétes üzletemberként folytatja tovább? Ha igen, akkor hétfőn este kilenckor kapcsoljuk be a televíziót, és kapcsolódjunk ki Hugh Laurie-val az AMC-n.

Új sorozat indul az AMC-n: The Night Manager című filmHugh Laurie és Tom Hiddleston főszereplésével.

Hugh Laurie Forrás: AFP/2015 Getty Images/Frazer Harrison

A John le Carré azonos című bestsellere alapján készült

The Night Manager az egykori brit katona, Jonathan Pine (Tom Hiddleston) történetét mutatja be.

Pine-t beszervezi egy hírszerző ügynök, Angela Burr (Olivia Colman), hogy beférkőzzön Richard Onslow Roper (Hugh Laurie) nemzetközi üzletember belső köreibe.

Tom Hiddleston és Hugh Laurie Forrás: AMC

A feladatuk pedig meghiúsítani Roper fegyverkereskedelemmel folytatott titkos szövetkezését. Azért, hogy beférkőzzön Roper hatalmas birodalmának közepébe, Pine-nak ellen kell állnia a könnyen megvesztegethető és gyanakvó főnöke záporozó kérdéseinek és a szépséges barátnő vonzerejének. A jó ügyért azonban Pine-nak is bűnözővé kell válnia.

Így énekelnek saját anyanyelvükön a Disney-hercegnőkhttp://www.life.hu/kult/20160220-igy-enekelnek-sajat-anyanyelvukon-a-disney-hercegnok.htmlMár jól ismerjük a legszebb Disney-dalokat, és valljuk be: már gyermekkorunktól beköltöztek életünkbe, és ezen még a felnőttéválás sem változtatott. No de, milyen is lenne, ha kedvenc hercegnőink az anyanyelvükön énekelnének?KultOrigoHölgyek! Lehet, hogy a Saul fia rendezője épp titeket keres!http://www.life.hu/kult/20160212-nemes-jeles-laszlo-filmjehez-keresnek-noi-szereploket.htmlHa színészi babérokra törnél, akkor itt a lehetőség, ugyanis Nemes Jeles következő filmjéhez keresnek női szereplőket. És hogy milyen feltételeknek kell megfelelned? Cikkünkből megtudhatod! KultOrigoÖsszefogtak a színészek Kara Tünde gyógyulásáérthttp://www.life.hu/kult/20160204-bekescsabai-jokai-szinhaz-jaszai-mari-dijas-muveszno.htmlJótékonysági gála keretein belül színészeink fognak össze Kara Tünde gyógyulásáért. A színésznőnek tavaly nyáron próba közben leállt a szíve, de állapotát sikerült stabilizálni. Kult--Hoppá! Magyar kutatók megfejtették a Neptunusz titkáthttp://www.life.hu/kult/20160210-magyar-kutatok-fedeztek-fel-a-neptunusz-egyik-holdjat.htmlA Magyar Tudományos Akadémia közölte a hírt: magyar kutatók fényt derítettek a közelmúltban a Neptunusz harmadik legnagyobb holdjának, a Nereidának néhány titkára. KultOrigoMegdöbbentő! Goldie Hawn örökbefogadja Amy Schumerthttp://www.life.hu/kult/20160209-goldie-hawn-visszater-14-ev-utan.htmlHello Goldie Hawn! Rég láttuk a képernyőkön, egész pontosan 14 éve. De visszatért, és a tervek szerint az Oscar-díjas színésznő Amy Schumer anyját játssza majd egy vígjátékban. KultOrigoVíz alatti múzeum nyílik a Kanári-szigeteknélhttp://www.life.hu/kult/20160203-szoborpark-jason-decaires-taylor-kanari-szigetek.htmlA tengerfenékre költözik 400 életnagyságú, emberalakú szobor a Kanári-szigetekhez tartozó Lanzarote közelében. A beköltözés várhatóan 2017-ben fejeződik be, de 35 alkotás a hétvégén már a 12-15 méter közötti mélységben landolt. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.