Tilos volt a szex? Kulisszatitkok a Jóbarátokról, egyenesen a szereplőktől

szex sorozat Jóbarátok szerződés kulisszatitkok Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több forgatási érdekességet is elárultak a szereplők a Február 22-én lement az NBC-n a Must See TV: An All-Star Tribute to James Burrows című műsorban. Chandler egykori alakítója, Matthew Perry csak egy videoüzenetben jelentkezett be.

A színészek arról meséltek, hogy mennyire jóban voltak a forgatások során, és hogy mindig törekedtek ennek megörzésére. Kiderült, hogy Kudrow volt az egyetlen, akit kétszer hallgattak meg a szerepre - írja az Origo.

Az újra összeállt csapat Forrás: NBC

A szereplők természetesen nosztalgiába kezdtek:

LeBlanc kedvenc jelenete az volt, amikor Rosst kilőtték egy jégkoronggal, Coxnak pedig az áramszünetes epizód jött be a legjobban. Aniston a gimis időkre való visszaemlékezéseket szerette, amikor Monica még kövér volt, Rachelnek pedig nagy orra volt.

A legérdekesebb kérdés kétségkívül az volt, hogy igaz-e a pletyka, miszerint a színészek szerződésében benne volt, hogy nem szexelhetnek egymás között. "Tőlem nem kérték, hogy bármi ilyet aláírjak" - mondta Kudrow, a többiek pedig helyeselték a dolgot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.