Két főszereplő is abbahagyná a Trónok harcát

sorozat színész Maisie Williams főszereplő Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a sorozat rajongói alig várják a hamarosan induló új évadot, addig a szereplők között vannak olyanok, akik a közeljövőben már inkább kiszállnának a dologból. 

Ayra alakítója, Maisie Williams szerint tudni kell, mikor érjen véget egy sorozat: "Ha egyre mohóbbak lennénk, és többet és többet akarnánk, soha nem tudnánk megteremteni azt a sorozatot, amit most látnak a nézők. Könnyű belelovallni magunkat, hogy ne akarjuk befejezni. Jó ideig az életünk volt, de igazán hálás vagyok mindazoknak, akik meghozták azt a döntést, hogy véget vetnek a történetnek" - mondta a sztár.

Maisie Williams Forrás: AFP/Ethan Miller

"Ha megkérdeznéd az HBO könyvelőit, ők még ötven szezont szeretnének. De nem fog ez olyan sokáig tartani" - nyilatkozta a Davost játszó Liam Cunningham a DigitalSpynak. Kiváncsian várjuk, hogy vajon meddig tart még a népszerű sorozat.

Wellhello: "Nekünk nem apuci vette, mi küzdöttünk a sikerért!"http://www.life.hu/kult/20160211-wellhello-fluor-es-diaz-oszinten-a-szerelemrol-zenerol-es-a-magyar-popkulturarol-interju.htmlEgy energikus, és pörgős bandával, a Wellhello tagjaival beszélgettem, akik szinte berobbantak a hazai zenei piacra, és meghódították nemcsak a rádiók toplistáit, de a női szíveket is. Kult--A legsármosabb kémek a filmvásznon James Bondtól Napoleon Solóighttp://www.life.hu/kult/20160225-a-legsarmosabb-kemek-a-filmvasznon-james-bondtol-napoleon-soloig.htmlHalálosan hatékonyak és halálosan jóképűek, hidegvérrel akcióznak és hidegvérrel csábítanak, közben pedig elképesztően stílusosak és elegánsak is. Összegyűjtöttük a kémeket, akik a legnagyobb hatással vannak ránk. Kult--Ők lesznek az új Dirty Dancing főszereplőihttp://www.life.hu/kult/20160225-ekezik-a-dirty-dancing-remake.htmlLe merjük fogadni, hogy az egész világ izgatottan várja a Dirty Dancing modern változatát. Most pedig végre az is kiderült, hogy kik játsszák majd a főszerepeket! KultOrigoIlyen lenne Marilyn Monroe, ha ma élnehttp://www.life.hu/kult/20160224-daniel-sachon-fotos-a-mai-korba-helyezte-marilyn-monroet.htmlDaniel Sachon fotós a mai korba helyezte az ikonikus istennőt. Elképzelte, hogy milyen lenne Monroe, ha a mostani világ hóbortjainak megszállottja lenne. Kult--Tilos volt a szex? Kulisszatitkok a Jóbarátokról, egyenesen a szereplőktől http://www.life.hu/kult/20160223-nem-volt-szexszerzodes-es-nagyon-szerettek-egymast-a-jobaratok-sztarjai.htmlTöbb forgatási érdekességet is elárultak a szereplők a Február 22-én lement az NBC-n a Must See TV: An All-Star Tribute to James Burrows című műsorban. Chandler egykori alakítója, Matthew Perry csak egy videoüzenetben jelentkezett be. KultOrigoSzexuális tartalmú műve miatt két évet kapott egy egyiptomi íróhttp://www.life.hu/kult/20160221-szexualis-tartalmu-muve-miatt-ket-evet-kapott-egy-egyiptomi-iro-ahmed-nadzsi.htmlSzexuális tartalmú műve miatt két év szabadságvesztésre ítéltek Egyiptomban egy írót, akit eredetileg egyik olvasója jelentett fel arra hivatkozva, hogy a szöveget olvasva súlyosan megbetegedett. Ahmed Nádzsit egy hónapja első fokon felmentették, de az ügyészség a közerkölcs megsértésére hivatkozva fellebbezett, a fellebbviteli bíróság pedig a maximális büntetést szabta ki rá. A vádirat szerint az író "tollát és elméjét arra használta, hogy a szabadszerelmet hirdetve rontsa a közerkölcsöt". Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.