Eddie Redmayne: DiCaprio tényleg megérdemli az Oscart

Oscar-gála Oscar-díj Leonardo DiCaprio Eddie Redmayne Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően szimpatikus és kedves kijelentést tett a tavalyi év legjobb férfiszínésze, és az idei gála egyik jelöltje, Eddie Redmayne.

A Daily Mail tájékoztatása szerint saját ellenfele győzelmét kívánja a tavalyi nyertes. A 34 éves Eddie Redmayne állítása szerint csak jól akarja majd érezni magát ma este, méghozzá várandós felesége mellett. A legjobb férfi főszereplőnek járó Oscart pedig átengedné Leónak.

Eddie Redmayne a tavalyi Oscar-díjátadón Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Eddie 2015-ben A mindenség elméletében nyújtott alakításáért érdemelte ki az aranyszobrocskát, idén pedig A dán lány című filmjéért jelölték. Ő azonban vetélytársának drukkol:

Leonardo DiCaprio Forrás: AFP/Frazer Harrison

Oscar­-előzetes: ki fog nyerni, és kinek kéne nyerni?

A néhány óra múlva elkezdődő Oscar­-gála előtt az esélyeket latolgattuk, és nemcsak az esetleges házi tippversenyekben igyekszünk olvasóink segítségére lenni, de még azt is megmondjuk a főbb kategóriákban: mi kiknek adnánk a djíat.
Ez igen! A Saul fia még az Oscar előtt bezsebelt egy újabb díjathttp://www.life.hu/kult/20160228-a-saul-fia-megnyerte-a-31-independent-spirit-awards-legjobb-kulfoldi-filmnek-jaro-dijat.htmlVasárnap este az egész ország egy emberként szurkol majd a Saul fiának, hogy annyi év kihagyás után végre ismét magyar alkotás hozhassa el a legjobb idegen nyelvű filmnek járó díjat. Még az utolsó hajrában a Saul fiának sikerült egy újabb kitüntetéssel gazdagodni! KultOrigoNemsokára kiderül, kap-e Oscart a Saul fiahttp://www.life.hu/kult/20160228-februar-28an-adjak-at-az-oscar-dijakat.htmlHelyi idő szerint ma, magyar idő szerint hétfő hajnalban adják át az Oscar-díjakat Los Angelesben, a legjobb idegen nyelvű filmek között a Saul fia is esélyes. A gálát a Duna televízió élőben közvetíti.KultOrigo A szürke ötven árnyalata és A Fantasztikus Négyes lett az év két legpocsékabb filmjehttp://www.life.hu/kult/20160228--a-szurke-otven-arnyalata-es-a-fantasztikus-negyes-lett-az-ev-ket-legpocsekabb-filmje.htmlA szürke ötven árnyalata című produkció és A Fantasztikus Négyes című szuperhősmozi megosztva kapta idén a Los Angelesben kiosztott Arany Málna-díjat az év legpocsékabb filmje kategóriában.KultOrigo10 érdekesség amit tudnod kell az Eurovíziós Dalfesztiválról http://www.life.hu/kult/20160226-10-erdekesseg-amit-tudnod-kell-az-eurovizios-dalfesztivalrol.htmlSzombaton kiderül, hogy ki nyeri A Dal 2016 döntőjét. A nyertes győzelme megkoronázásaként képviselheti hazánkat és mérettetheti meg A Dal 2016 győztes dalát a 61. Eurovíziós Dalfesztiválon, Stockholmban. Most mindent megtudhatsz Európa legnagyobb zenei fesztiváljáról. KultFotó: Marton Szilvia - OrigoAmikor kilométerekben van messze a szerelem: 7 film a távkapcsolatokrólhttp://www.life.hu/kult/20160227-7-film-a-tavkapcsolatokrol.htmlA jelenleg is a mozikban futó Brooklyn című film főhősnője New Yorkból kénytelen hazatérni Írországba, a tengerentúlon hagyva friss férjét. Az elhúzódó távkapcsolat kemény kihívások elé állítja – ahogyan ez szinte mindig történni szokott. A globalizációval egyre gyakoribbá váló szerelmi probléma ihletett már néhány emlékezetes filmet korábban is, be is mutatjuk őket. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.