Eddie Redmayne: DiCaprio tényleg megérdemli az Oscart

2016.02.28. 17:31

Elképesztően szimpatikus és kedves kijelentést tett a tavalyi év legjobb férfiszínésze, és az idei gála egyik jelöltje, Eddie Redmayne.

A Daily Mail tájékoztatása szerint saját ellenfele győzelmét kívánja a tavalyi nyertes. A 34 éves Eddie Redmayne állítása szerint csak jól akarja majd érezni magát ma este, méghozzá várandós felesége mellett. A legjobb férfi főszereplőnek járó Oscart pedig átengedné Leónak.

Eddie Redmayne a tavalyi Oscar-díjátadónForrás: AFP/Frederic J. Brown

Eddie 2015-ben A mindenség elméletében nyújtott alakításáért érdemelte ki az aranyszobrocskát, idén pedig A dán lány című filmjéért jelölték. Ő azonban vetélytársának drukkol:

Ez az év Leonardo DiCaprióé kell, hogy legyen! Nekem az is elég nagy elismerés, hogy ilyen színészek mellett jelöltek. 

Leonardo DiCaprioForrás: AFP/Frazer Harrison
Oscar­-előzetes: ki fog nyerni, és kinek kéne nyerni?
A néhány óra múlva elkezdődő Oscar­-gála előtt az esélyeket latolgattuk, és nemcsak az esetleges házi tippversenyekben igyekszünk olvasóink segítségére lenni, de még azt is megmondjuk a főbb kategóriákban: mi kiknek adnánk a djíat.
Kapcsolódó cikkek
10 érdekesség amit tudnod kell az Eurovíziós Dalfesztiválról

Szombaton kiderül, hogy ki nyeri A Dal 2016 döntőjét. A nyertes győzelme megkoronázásaként képviselheti hazánkat és mérettetheti meg A Dal 2016 győztes dalát a 61. Eurovíziós Dalfesztiválon, Stockholmban. Most mindent megtudhatsz Európa legnagyobb zenei fesztiváljáról. 

Amikor kilométerekben van messze a szerelem: 7 film a távkapcsolatokról

A jelenleg is a mozikban futó Brooklyn című film főhősnője New Yorkból kénytelen hazatérni Írországba, a tengerentúlon hagyva friss férjét. Az elhúzódó távkapcsolat kemény kihívások elé állítja – ahogyan ez szinte mindig történni szokott. A globalizációval egyre gyakoribbá váló szerelmi probléma ihletett már néhány emlékezetes filmet korábban is, be is mutatjuk őket. 

Leonardo DiCaprioEddie RedmayneOscarOscar-gálaOscar-díj