Váratlan bejelentés! Nem színészkedik többet a Saul fia főszereplője

Forrás: Mozinet -
film forgatás színész Röhrig Géza Saul fia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Röhrig Géza a Magyar Filmhét alkalmából beszélt jövőbeli terveiről és az átélt élményeiről. Bár nagyon büszke a magyar sikerekre, nem kíván többet kamera elé állni. 

A Saul fia Oscar-győzelme után mindenki azt találgatta, hogy a stáb tagjai merre is mennek tovább. Egyikük most kijelentette, hogy további filmszerepek nincsenek a tervei között - írja a Bors.

Röhrig Géza a Saul fia című filmben Forrás: Mozinet

"A feleségem mindig azt mondta, én egy túlélő vagyok. Ezért is vállaltam el a szerepet, minden ízében illett hozzám. De a helyzet az, hogy most már egy kicsit élni szeretnék, és nem túlélni. Ezért vá­gyom a csendet. (...)

A Saul berobbant az éle­tembe, én nem terveztem ezzel, csak eljátszottam a nekem szánt szerepet. Őrült siker lett, és nagyon jólesik, hogy sokan gratulálnak. Most sokan hívnak kávézni, olyanok, akik fél évvel ezelőtt a köszönésemet sem fogadták, és talán sokan dolgoznának velem szívesen.

De én más utat járok. (...) Emellett dalokat írok egy szál gitárra, azokat szeretném játszani. Ezek érdekelnek engem, nem a csillogás. Hiába nyíltak ki Hollywood ajtajai, én azokon nem kívánok be­lépni" - mondta Géza, aki korábban már kifejtette véleményét az Oscar-díjátadó csillogásáról.

Nemes Jeles László idehaza folytatja a karrierjét

Bár a Saul fia sikerei után számtalan ajánlattal fogják elhalmozni a magyar szakembert, mégis itthon szeretné forgatni a legújabb játékfilmjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.