Különleges kávéra vágysz? Itt a Jóbarátok-latte!

Forrás: http://mindenkimaskeppegyforma.reblog.hu/ -
Jóbarátok videó barista kávé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Breach arról lett híres, hogy különböző kávékölteményeket készít, melyeket az interneten dokumentál. Most egy újabb csodás videó került fel, melyen kedvenc sorozatunk tagjai szerepelnek. 

A latte művész - aki korábban Disney hercegnőket varázsolt tejszínhabra - a Jóbarátok sztárjainak arcát készítette el különböző kávékon. Kávé + barátok = boldogság. Mi szívesen vennénk egy ilyen finomságot, ha nálunk is kapható lenne. És te?

Te elkortyolgatnál egy ilyen habos csodát?

Kiderült! Ennyire fedi a valóságot A szürke ötven árnyalatahttp://www.life.hu/kult/20160411-egy-szex-szakiro-sulyosan-kritizalta-a-szurke-otven-arnyalata-irojat.htmlBár a botrányos könyvsorozat és a film tartalmaz olyan elemeket, amelyek valóban a szadomazochista szubkultúrát jellemzik, de egy népszerű amerikai szex-szakíró szerint az írónő mégsem értette meg ennek a fajta szexualitásnak a pszichológiáját. KultOrigoSoha nem látott fotók II. Erzsébetrőlhttp://www.life.hu/kult/20160405-ii-erzsebet-hamarosan-90-eves-lesz-soha-nem-latott-fiatalkori-fotok-a-kiralynorol.htmlA hamarosan 90 éves királynő élete nagy részében uralkodott. Már 64 éve ül a trónon, és fiatalkorában is látszott rajta az a határozott derű, ami ma is jellemzi. Kult--Hangolódj az univerzumra a zene segítségévelhttp://www.life.hu/kult/20160405-hangolodj-az-univerzumra-a-zene-segitsegevel-mirabai-ceiba-deva-premal-es-laar-andras-segitsegevel.htmlSzámtalan spirituális zenét játszó együttes segít már abban, hogy ha egyedül a csendes meditáció nem megy, a dallamok segítségével eljuss az áhított harmonikus állapotba. Kult--Megnyílt az első bormozi Magyarországonhttp://www.life.hu/kult/20160404-elso-bormozi-a-del-balatoni-kethelyen-hazai-es-nemzetkozi-filmbaratok.htmlA Vinocino egyedülálló moziélményt kínál a hazai és nemzetközi filmbarátoknak, és borkedvelőknek. Pattogatott kukorica helyett grissini és díjnyertes borok várják a régió felfedezőit. Kult--Könyvet írt a vele történt nemi erőszakról: Bestseller lett!http://www.life.hu/kult/20160401-csoportosan-megeroszakoltak-majd-konyvet-irt-a-tortentebol-bestseller-lett.htmlJessica Knoll írt egy népszerű könyvet egy lányról, akit tizenéves korában megerőszakoltak. Az író most elárulta: nagyon hasonló traumatikus élményben volt része neki is. KultOrigoKiszáradt a Duna: Elképesztő videó! http://www.life.hu/kult/20160331-elkepeszto-filmet-forgattak-arrol-ha-a-duna-kiszaradna-diplomafilmnek-keszult-teaser.htmlKépzeljük el, hogy egyik reggel arra ébredünk, hogy eltűnt a Duna. A helyén csak egy száraz meder található, tele a múltat idéző tárgyakkal, emlékekkel. Meddig maradna élhető a város? Az erről szóló, diplomafilmnek készült teaser mától megtekinthető. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.