Futásra adnád a fejed? Eláruljuk, hova érdemes menned a hétvégén

Forrás: Dreamstime -
zene futok2016 kultúra hétvége koncert program programajánló sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jó idő közeledtével egyre többen vágnak neki bátrabban az éjszakának, hiszen nem kell minimum három pulóverrel szaladgálnunk. Persze a sport szeretők sem zárkoznak be a négy fal közé, így hamar tele lesznek a futópályák és a nyilvános parkok. Mit csinálj a hétvégén? Adunk pár tippet! 

Vivicittá Városvédő Futás

Április 16-17.

Margitsziget nagyrét

Szeresd a várost 2016-ban is! Csatlakozz a városvédő futáshoz, a tavasz legnagyobb szabadidősport eseményéhez! Egész hétvégés ünnep az egész családnak, szombaton a rövidebb, vasárnap a hosszabb távok szerelmesei indulhatnak. A Vivicittá jelentése: éljen a város, szeresd a várost! Gyere el és ünnepeld te is Budapestet a főváros legszebb útjain futva egy csodaszép tavaszi napon!

Részletek: http://www.futanet.hu/cikk/31-vivicitta-varosvedo-futas-2016

Forrás: Dreamstime

Szondy Máté - Boldogság: Utak és Tévutak

H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ

Április 19.

Szondy Máté klinikai szakpszichológus, a "Boldogság tudománya" című könyv szerzője előadásában nem mutatja be a boldogság receptjét - hiszen nincs ilyen recept. Ugyanígy nem fogja leleplezni a boldogság titkát - mivel nincs ilyen titok. Ehelyett összefoglalja azt, amit a pszichológia a teljes, tartalmasan megélt életről tud. Arról az életről, amelyben elkerüljük a "boldogságcsapdát" (amikor a boldogságratörekedve egyre rosszabbul érezzük magunkat) és elfogadjuk, hogy a negatív érzések elkerülhetetlenek, ha tartalmas életet szeretnénk élni.

Forrás: Thinkstock

Mennyit érsz? - INTERAKTÍV KIÁLLÍTÁS

Erzsébet krt. 13

Április 29-30.

A MENNYIT ÉRSZ? - interaktív kiállítás célja megmutatni több kiállítótermen keresztül a maga sokkoló valójában ezt a veszélyes világot, ahol prostituálttá válik rengeteg jóhiszemű lány. Ez a rejtett iparág tömegesen darálja be az áldozatokat, és teszi őket drog-, alkohol- és/vagy gyógyszerfüggőkké. A kiállítás küldetése a társadalom szemléletformálása az áldozatok megítélésével kapcsolatban.

Forrás: Facebook/ Mennyit érsz? - INTERAKTÍV KIÁLLÍTÁS

A Vadász és a Jégkirálynő

A Cinema City összes mozijában

Sok esztendővel azelőtt, hogy a gonosz Ravenna királynővel végzett volna Hófehér pengéje, Ravenna szó nélkül nézte végig, ahogy a húga, Freya elhagyja a birodalmat, miután szívbemarkoló árulás áldozata lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.