Németh Kristóf megszólalt a távozásáról

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
Játékszín lemondás távozás Németh Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden reggel jelentette be Németh Kristóf, hogy 3 és fél év után távozik a Játékszín éléről, mivel nem értett egyet azzal, hogy Bank Tamással közösen, kettős ügyvezetéssel működjenek tovább.

Németh Kristóf kedden jelentette be, hogy távozik a Játékszín igazgatói székéből megtartva az üzletrészét a színházat működtető cégben. Nem akart Bank Tamással közösen, kettős ügyvezetés mellett működni, mivel nem tartotta indokoltnak ezt a lépést.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A színész elmondta, hogy nem érti, miért van szükség kettős vezetésre, ha egyszer művészileg és gazdaságilag is sikeresen működik a színház, de állítása szerint máig nem kapott kielégítő választ a kérdéseire. “Hogy nézne ki a kettős vezetés a gyakorlatban? Színre vinnénk például a Hamletet, amit én Kulka Jánossal képzelek el, Bank Tamás pedig Eperjes Károllyal, és akkor ki-ki felkéri a saját jelöltjét? Vagy döntsön a tulajdonosi többség?

Azt látom, hogy erős ambíciók fogalmazódtak meg Bank Tamás részéről, egy új stílus mutatkozhat be"

- nyilatkozta Németh Kristóf a Blikknek.

Bank Tamás szerint viszont egyszerűen a zavartalan működés biztosítása miatt vált szükségessé ez a lépés. “Németh Kristóf rendkívül elfoglalt, készül a Billy Elliotra, és más feladatai is vannak, az utóbbi időben kevés időt tudott a színházban tölteni” - nyilatkozta Bank Tamás, aki hozzátette, az operatív működés megállt, ezért kellett keresniük egy olyan megoldást, amivel a színház továbbra is sikeresen működhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.