Tahi-Tóth László színésznő Kulka János Gregor Bernadett szelfi Törőcsik Mari Rudolf Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulka János, Rudolf Péter, Gregor Bernadett, Tahi-Tóth László – színészgenerációk szelfijéből nyílt kiállítás a hétvégén a Katona József Színház előcsarnokában.

A különleges fotósorozat Damokos Attila, Szórád Máté és Nagy Marcell ötlete volt. Az alkotók az egyedi szelfifal mellett Koltay Lajos operatőrrel közösen készítettek egy nagyszabású portrésorozatot, amelyeken olyan neves művészeket örökítettek meg, mint Törőcsik Mari, Alföldi Róbert, Haumann Péter vagy Bodrogi Gyula. A kétszeres Kossuth-díjas magyar színművésznőről olyan fotó készült, amely a Körhinta című filmje hangulatát idézi – írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nem emlékszem én már arra, hogy mikor is készült, annyiféle képet csináltak már rólam, de nagyon örülök neki, hogy a fiatalok létrehozták ezt a fantasztikus kiállítást, amelynek én is a része lehetek" – mondta Törőcsik Mari, aki nem sokkal az esemény megnyitója előtt távozott, fáradékonyságára hivatkozva.

Sosem látott képek kerültek elő Grace Kelly esküvőjérőlhttp://www.life.hu/kult/20160418-grace-kelly-szineszno-eskuvojerol-sosem-latott-kepek-kerultek-elo.html60 évvel ezelőtt mondta ki a világraszóló boldogító igent férjének, III. Rainier monacói hercegnek a filmcsillag. KultOrigoA kórházban fekvő Kulka János rangos szakmai díjat nyert Amerikábanhttp://www.life.hu/kult/20160417-kulka-janos-dijat-kapott-a-felvilaggal-amig-korhazban-kezelik.htmlEgy egész ország lélegzetvisszafojtva szurkol Kulka Jánosnak, akit kedden szállítottak kórházba, mert stroke-ot kapott. Amíg azonban a színművészt kórházban kezelik, Amerikában rangos szakmai díjjal ismerték el munkáját. Kult--Szentatyák a mozivásznon: 7+1 pápa, aki filmhősként is megállta a helyéthttp://www.life.hu/kult/20160414-szentatyak-a-mozivasznon-papak-akik-filmhoskent-is-megalltak-a-helyuket.htmlA szent, a romlott, a vívódó, az arrogáns, a nő(!)... Az épp hivatalban lévő Ferenc pápáról életrajzi film érkezett a hazai mozikba, ennek kapcsán pedig utánanéztünk, hogy kik voltak eddig a gyöngyvászon legemlékezetesebb szentatyái. Kult--Udvaros Dorottya: "Végre sikerült kiszednem magamból a kínzó fájdalmat"http://www.life.hu/kult/20160414-udvaros-dorottya-szinesznonek-vegre-sikerult-kiszednie-magabol-a-kinzo-fajdalmat.htmlA színésznő Ingmar Bergman filmjének nemrég bemutatott színpadi változatában, az Őszi szonátában élte át újra azt a problémát, hogy milyen egyszerre a karrierben és a gyereknevelésben teljesíteni. Kult--Íme, 5 film, amit látnod kell mielőtt meghalszhttp://www.life.hu/kult/20160413-ime-5-film-amit-latnod-kell-mielott-meghalsz.htmlLegutóbb összeállítottuk a könyves "bakancslistánkat", de ha inkább egy jó filmhez lenne kedved, akkor következzen az az 5 film, amit mindenképpen látnod kell, mielőtt feldobod a bakancsodat! KultBoldog házaspárként kapták le Dakota Johnsont és Jamie Dornanthttp://www.life.hu/kult/20160413-a-sotet-otven-arnyalata-filmben-mar-lehet-hogy-ossze-is-hazasodik-christian-grey-es-anastasia-steele.htmlA sötét ötven árnyalatának forgatása már javában zajlik, és könnyen lehet, hogy a film nem követi majd mindenben a könyvet. KultAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.