Az erotika humán privilégium - Lélek kell hozzá

Fotó: Life.hu -
színház kultúra koncert előadás programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozi, színház, és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkoznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket.

Jótékonysági színházi előadás a fogyatékkal élők sportjáért

Belvárosi Színház

Április 26.

Az Orlai Produkciós Iroda által a Belvárosi Színházban 2016 áprilisának elején bemutatott Várj, míg sötét lesz című darab április 26-i előadásának bevétele Magyarország első intergratív edzőtermének építését támogatja. A SUHANJ! Alapítvány által létrehozott SUHANJ! Fitness látás- és mozgássérültek számára egyaránt akadálymentes, de ép vendégek számára is nyitott lesz, megnyitása májusban várható. Az előadásban a SUHANJ! társ-alapítója, Kovács Patrícia vak lányt játszik. A darab számtalanszor aratott nagy sikert a világ színpadain, Quentin Tarantino is szerepelt egyik felújításában, az Audrey Hepburn főszereplésével készült filmváltozat pedig örök klasszikus. Jegyeket kizárólag a Suhanj Alapítvány honlapján tudsz vásárolni.

Forrás: SUHANJ! Alapítvány

Hevesi Kriszta - 21. SZÁZADI SZEXMÁTRIX

Április 26.

H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ

Az erotika humán privilégium - lélek kell hozzá. Érzelmek, gondolatok, emlékek, vágyak... Mindannyian vágyunk a vágy tárgyának szerepére - de vajon miképp alakul ki az a fajta "jelölés", amely párválasztási preferenciánk alapját képezi. Mi az alapja a vágynak, a szexuális étvágynak, s hogyan ragadható meg a kifejezés, szexepil? De egyáltalán, mi is a cél ma: jó párkapcsolat, vagy jópár kapcsolat? Ezekről, és hasonló izgalmas témákról tart nekünk előadást Hevesi Kriszta szexuálpszichológus.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Anyák napja

Április 28.

Mi a közös a lobbanékony Sandyben (Jennifer Aniston), a káprázatos ékszereket reklámozó Mirandában (Julia Roberts) és a férjét odaadóan szerető Jesse-ben (Kate Hudson)? Mindhárman édesanyák, és bár a mindennapjaikban egészen más örömökkel és kihívásokkal néznek szembe, anyák napján valamennyien megtapasztalják, mit is jelent édesanyának lenni.

Már 20 éve: Ennyi ideje vették fel a Spice Girls mindent elsöprő slágerének klipjéthttp://www.life.hu/kult/20160420-20-evvel-ezelott-vettek-fel-a-spice-girls-wannabe-cimu-slagerenek-klipjet-geri-halliwell-fotoval.htmlMár két évtized is eltelt azóta, hogy a lánybanda rögzítette a mára már ikonikussá vált Wannabe című szám videóját! Geri Halliwell megemlékezett a történelmi pillanatról. KultOrigoÍme, Jimmy Choo, az Instagram leghíresebb kutyája - Cuki fotók! http://www.life.hu/kult/20160418-aranyos-bullterrier-jimmy-choo-fotoit-latva-nagyon-nevetsz-majd-instagram-sztar-lett.htmlRafael Mantesso és kedvence, Jimmy Choo fotóit látva egyszerűen elolvadtunk! A képeknek egy igen érdekes története van, melyet a 30 éves férfi meg is osztott a közösségi oldalán. KultOrigoSzentatyák a mozivásznon: 7+1 pápa, aki filmhősként is megállta a helyéthttp://www.life.hu/kult/20160414-szentatyak-a-mozivasznon-papak-akik-filmhoskent-is-megalltak-a-helyuket.htmlA szent, a romlott, a vívódó, az arrogáns, a nő(!)... Az épp hivatalban lévő Ferenc pápáról életrajzi film érkezett a hazai mozikba, ennek kapcsán pedig utánanéztünk, hogy kik voltak eddig a gyöngyvászon legemlékezetesebb szentatyái. Kult--James Cameron még négy Avatar filmet tervez http://www.life.hu/kult/20160415-avatar-james-cameron-elarulta-mikor-jonnek-az-uj-filmek-folytatas-jon-ket-ev-mulva.htmlA rendező csütörtökön a CinemaConon jelentette be, hogy mikorra várhatjuk a mozikba az Avatar-folytatásokat. Az Oscar-díjas rendező először csak egyetlen folytatást tervezett, ebből végül négy részt lett. Kult--Íme, 5 film, amit látnod kell mielőtt meghalszhttp://www.life.hu/kult/20160413-ime-5-film-amit-latnod-kell-mielott-meghalsz.htmlLegutóbb összeállítottuk a könyves "bakancslistánkat", de ha inkább egy jó filmhez lenne kedved, akkor következzen az az 5 film, amit mindenképpen látnod kell, mielőtt feldobod a bakancsodat! KultOrigo"A félelemnél és szerelemnél nincs erősebb emberi érzés" - Szerelmes idézetek legendás sorozatokbólhttp://www.life.hu/kult/20160409-a-legszebb-szerelmes-idezetek-hires-sorozatokbol.htmlVannak sorozatok, amelyeket lehetetlen megunni, amelyeknek bár kívülről fújjuk az összes részét, mégis újra és újra képesek vagyunk végignézni őket. Az alábbiakban a Life.hu kedvenc sorozataiból válogattunk, egészen pontosan kedvenc sorozataink legszebb szerelmes idézeteit gyűjöttük össze. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.