Megjelent a magyar előzetes, ami Harry Potter világába repít minket

Forrás: Jaap Buitendijk/© 2015 Warner Bros. Entertainment Inc. and Ratpac-Dune Entertainment LLC. All Rights Reserved./Jaap Buitendijk -
szinkron Legendás állatok és megfigyelésük előzetes Harry Potter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hurrá! Megjelent a Harry Potter világában játszódó Legendás állatok és megfigyelésük legújabb előzetesének magyar szinkronos verziója. Nézzük csak!

A magyar szinkronos verzióban Czvetkó Sándor ismertet meg az Amerikába utazó Goethius Salmander történetével: kicsapták Roxfortból, mert egy bestiával embereket veszélyeztetett. Ám nem tanult a hibájából, így a trailerben azt nézhetjük végig, hogyan csempész át a tengerentúlra pár hosszú karmú fantázialényt.

Természetesen máris beindultak a találgatások arról, hogy

a Harry Potter-sorozat szereplői vajon felbukkannak-e a filmben.

Az egyik mellékszereplő, Salmander szobatársát játszó Dan Fogley elárulta egy MTV-nek adott interjúban:

"A történet előrehaladtával hallhatjátok majd a kedvenc karaktereitek neveit, és akár még fel is tűnhetnek a fiatalkori másaik."

Eddie Redmayne a Legendás állatok és megfigyelésük című filmben Forrás: Jaap Buitendijk/© 2015 Warner Bros. Entertainment Inc. and Ratpac-Dune Entertainment LLC. All Rights Reserved./Jaap Buitendijk

A Harry Pottert nélkülöző, ám ugyanúgy a J.K. Rowling által megteremtett fantáziavilágban játszódó Legendás állatok és megfigyelésük főszerepét egyébként Eddie Redmayne alakítja, de

feltűnik még benne Katherine Waterston és Colin Farrell,

akikkel november 18-től lehet majd találkozni az amerikai mozkban. Azt egyelőre még nem tudni, hogy mikor lesz a magyar premier, de biztosra vehetjük, hogy nem lesz nagy időbeli eltérés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.