Őrült könyvesboltra bukkantunk

Forrás: NORTHFOTO -
Kína színes extrém könyvek őrültség bolt könyvesbolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az extrém boltban úgy érezheti magát a vásárló, mintha Alice csodaországába csöppent volna.

Őrült könyvesboltnak nevezik a kínaiak azt a Hangzhouban nyílt üzletet, amelyet belsőépítészek terveztek, és aki belép, álomországban érezheti magát. A színes és furmányos polcok között ember legyen a talpán, aki megtalálja az áhított kötetet.

Forrás: NORTHFOTO
Menj le ZEN-be zenével - Művészet minden generációnakhttp://www.life.hu/kult/20160429-kulturalis-programajano-majus-5tol.htmlBár a komolyzene nem tartozik azon műfajok közé, amelyekért mindenki rajong, peidg lehetne olyan. Van egy remek ajánlatunk, hogy te is rájöjj, bárki megszeretheti a klasszikus műveket. Na meg persze a magyar divattervezőket és a kutyákat. Figyelj csak! Kult--Magyarországra jön szeptemberben a Red Hot Chili Peppers!http://www.life.hu/kult/20160505-magyarorszagra-jon-a-red-hot-chili-peppers-szeptember-1-papp-laszlo-budapest-sportarena.htmlSzeptember 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet az elmúlt negyedszázad egyik legjelentősebb rockzenekara. A funk és a punkrock vegyítésével jellegzetes stílust kialakított csapat húsz éve járt Magyarországon. Kult--Nyerő csütörtök! Válaszolj egyetlen kérdésre, és vidd el a Life.hu limitált kiadású ajándékait!http://www.life.hu/kult/20160426-nyeremeny-csutortokonkent-ajandekert.htmlMostantól minden csütörtökön egy játékkal kedveskedünk azoknak az olvasóinknak, akik szeretnék hazavinni a Life.hu limitált kiadású ajándéktárgyait. Kult--Előd Álmos: „Nem adom fel a dolgokat, nem vagyok olyan típus”http://www.life.hu/kult/20160429-elod-almos-a-jozsef-attila-szinhat-szinesze-nem-adja-fel-konnyen.htmlGyermekkora óta színészkedik, a színház, valamint a szinkronstúdió a második otthona. Ugyanakkor Előd Álmos, a József Attila Színház művésze szerint a színészet egy rapszodikus szakma: ha van munka, akkor „csőstül jön”, de előfordul, hogy az embert egy ideig nem találják meg a jó szerepek. Ő jelenleg egy sűrűbb időszakot él meg szakmailag, de nem esne kétségbe akkor sem, ha nem érkeznének felé megkeresések. Többek közt triatlon- és ironmanversenyeken feszegetné saját határait, mint régebben tette, és ahogy a munkájában, úgy a versenyeken sem adná fel soha. KultOrigoSokkoló fotók! Savval leöntött emberek álltak kamera elé http://www.life.hu/kult/20160427-savtamadasok-aldozatai-elkepeszto-fotosorozat-a-legjobbak-kozott-asghar-khamseh.htmlA World Photography Organisation kihirdette a Sony World Photography Awards 2016 nyerteseit, vagyis a világ legnagyobb fotográfia versenyének győzteseit. A munkák közül Asghar Khamseh iráni fotóriporter munkái hozták el a fődíjat, melyen savtámadást szenvedett emberek láthatók. KultOrigoEgy hegtetovált lány története: „Tüskével húzta ki a bőrömet, és villámgyors apró vágásokat ejtett rajtam”http://www.life.hu/kult/20160425-egy-hegtetovalt-lany-tortenete-ugandaban-tuskevel-huzta-ki-a-boromet-es-villamgyors-apro-vagasokat.htmlUganda fővárosából, Kampalából az ország északi régiójába, Kotidóba 12 órás buszút vezet. Két hónapja vagyok már Afrikában, hogy törzsekről, kultúrákról, állatvédelemről írjak, és mindenről, ami különleges vagy érdekes. Éppen Kotido felé zötykölődöm a poros úton, hogy meglátogassam Uganda egyik legkülönösebb népét, a karamojongokat, akik nemcsak a harcos férfiakról, de a nem mindennapi tetoválást viselő lányaikról is híresek. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.