Eurovíziós Dalfesztivál Stockholm Mans Zelmerlöw
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a döntőben letépték Petra Mede svéd humorista, színész, táncos és televíziós műsorvezető ruháját. Szerencsére ugyanez megtörtént a tavalyi nyertessel is.

Mans Zelmerlöv a 2015-ös Eurovízión hódította meg a világot, amikor Heroes című dalával nyerni tudott. Azóta imádjuk őt, és vártuk, hogy egyszer megvillantsa dagadó izmait. Most ez végre megtörtént, mi pedig kihordtunk egy orgazmus lábon. Vagyis inkább ülve:

Forrás: Favócebook/BBC Eurovision

Micsoda este! Nem csak Mans ingét tépték le, de Freddie is kivillantotta a mellbimbóját. Végünk van!

Letépték az Eurovíziós Dalfesztivál műsorvezetőjének ruhájáthttp://www.life.hu/kult/20160514-leteptek-az-eurovizios-dalfesztival-musorvezetojenek-ruhajat.htmlPetra Mede svéd humorista, színész, táncos és televíziós műsorvezető. Ő vezeti idén az Eurovíziós Dalfesztivált, a tavalyi nyertessel, a szuperszexi Mans Zelmerlövvel az oldalán. Persze szombat estére is készültek egy közös produkcióval. Kult--"A szakadt farmert nem tudom ki adta rá... de gáz" - Kommentháború Freddie nadrágjáról?http://www.life.hu/kult/20160514-freddie-fehervari-gabor-alfred-az-eurovizion-a-kommentekbol-szemezgettunk.htmlMagyarország, tűrd be az inged! Ezt üzenték a britek, miután Freddie kockahasat villantott az Eurovízió döntőjében. A magyar kommentelőket viszont nem a jóképű magyar énekes pocija, hanem a gatyája izgatta jobban. A hozzászólásokból szemezgettünk. Kult--Remegve élveztük Freddie dalát - Éld át újra!http://www.life.hu/kult/20160514-freddie-fehervari-gabor-alfred-az-eurovizios-dalfesztivalon-2016-ban.htmlÖtödikként lépett az Eurovíziós Dalfesztivál színpadára Magyarország küldöttje, mi pedig lélegzet-visszafojtva figyeltük testének és hangjának minden egyes rezdülését. Kult--Magyarország, tűrd be az inged! Freddie hasa keltett feltűnést az Eurovíziónhttp://www.life.hu/kult/20160514-freddie-fehervari-gabor-alfred-az-eurovizios-villantott-hasat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Freddie elképesztő produkciót nyújtott Európa színpadán. Kult--Orbán Viktor a Saul fia Oscar-díjáról: "A magyar film nagy napja. Mindenkinek köszönjük"http://www.life.hu/kult/20160229-orban-viktor-miniszterelnok-reagalt-a-saul-fia-oscar-dijara-nemes-jeles-laszlo-filmjere.html"A magyar film nagy napja. Mindenkinek köszönjük" - írta Facebook-oldalán a magyar miniszterelnök. Arra a hírre reagált így, hogy hétfőn hajnalban kiderült, a 39 éves Nemes Jeles László Saul fia című holokausztfilmje nyerte meg idén a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Oscart. Kult--Nem volt könnyű, de lenyomta Sylvester Stallonét: Mark Rylance a legjobb férfi mellékszereplőhttp://www.life.hu/kult/20160229-mark-rylance-a-legjobb-ferfi-mellekszereplo-nem-volt-konnyu-de-lenyomta-sylvester-stallonet.htmlMark Ruffalónak lehetett a legnehezebb, amikor bejelentették, hogy a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat nem ő, hanem kollégája, Mark Rylance kapja. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.