Horrorisztikus fotókhoz használja kislányát az apa

horror fotóművész hátborzongató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kansas Cityben élő Joshua Hoffine fotóművész hátborzongató és szürreális képeinek állandó modellje kislánya. Tény, elég szokatlan szülői álom az ilyesmi, de ugye, aki művész, az művész. 

Mielőtt azonban a gyermeket sajnálni kezdenétek, elmondjuk, hogy - legalábbis híres papája szerint - élvezi a fotózást és játéknak fogja fel. A megdöbbentő fotókon többek között rémálmok elevenednek meg, amelyeket most te is megnézhetsz.

/1605/R_m_l2016515114844

Freddie ezt üzente: "Csalódott vagyok..."http://www.life.hu/kult/20160515-freddie-uzent-az-eurovizios-19-hely-utan.htmlAhogy már megírtuk, az Eurovíziós Dalfesztivált Ukrajna nyerte, Freddie a 19. helyen végzett. Az énekes Facebook posztjában kér elnézést rajongóitól. Pedig nincs miért, ugyanis kiváló produkciót láthattunk. Kult--"Remek érzés, tiszta őrület" - Dzsamala így nyilatkozott az eredményhirdetés utánhttp://www.life.hu/kult/20160515-dzsamala-az-eurovizio-gyoztese-igy-nyilatkozott-az-eredmenyhirdetes-utan.htmlA 61. Eurovíziós Dalfesztivált a svédországi Stockholmban az ukránok versenyzője, Dzsamala nyerte. Dala az 1944-es krími tatárok deportálásáról szól, aminek áldozata volt az énekesnő nagymamája is. Kult--Ukrajna nyerte az Eurovízió 2016-ot, Freddie a 19. helyen végzetthttp://www.life.hu/kult/20160515-az-eurovizios-dalfesztivalt-ukrajna-nyerte-freddie-a-19-helyen-vegzett.htmlSzombaton este rendezték meg a svéd fővárosban, Stockholmban az 61. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét, amelyben 26 ország előadója lépett színpadra, köztük ötödikként a magyar Freddie - Fehérvári Gábor Alfréd - a Pioneer című dalával. Előadása után tombolt a közönség, Facebook-oldala pedig szinte felrobbant. Ennek ellenére a szexi magyar előadó nem került be az élbolyba, a 19. helyen végzett, a 2016-os verseny győztese pedig Ukrajna lett, a második Oroszország, a harmadik pedig Lengyelország. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.