Szendy Szilvi elárulta, mi jut eszébe a férfiakról

Forrás: Videa -
Szendy Szilvi Szegedi Szabadtéri Színpad Szegedi Szabadtéri Játékok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő a nemek harcáról, a nőkről, és a férfiakról is elmondta rövid, te tömör véleményét. 

Szendy Szilvit 1998-tól láthatjuk különböző darabokban, egyéniségéhez illően legtöbbször szubrett szerepeket kap. Hiába találkozhatunk vele már évek óta a színpadon, egyéni véleményét kevésszer halhattuk, de most megosztotta, mit is gondol a nemek harcáról, a férfiakról vagy éppen a nőkről.

Mellékszerepet kapott a róla szóló filmben a Viszkishttp://www.life.hu/kult/20160519-mellekszerepet-kapott-a-rola-szolo-filmben-a-viszkis-ambrus-attila.htmlOrszágosan ismert sztárok mellett fiatal színészek is szerepelnek az Antal Nimród rendezésében készülő Viszkis-filmben. Maga Ambrus Attila is feltűnik majd a moziban KultOrigoLászló Boldizsár számára ez jelenti a sírig tartó hűségethttp://www.life.hu/kult/20160518-laszlo-boldizsar-szamara-ez-jelenti-a-sirig-tarto-huseget.htmlFantasztikus élményre hív László Boldizsár, és még abba is beavatott mindenkit, hogy mit jelent számára az örök szerelem, vagy éppen a sírig tartó hűség. KultOrigoHoppá! Ilyen a magánéletben Peller Károlyhttp://www.life.hu/kult/20160518-peller-karoly-elarulta-mi-jellemzi-ot-a-privat-eleteben-ahogy-azt-is-mit-gondol-homonnay-zsoltrol.htmlA Tv2 Jóban Rosszban című sorozatban is feltűnt színész elárulta, mi jellemzi őt a privát életben, sőt, azt is mi jut eszébe Homonnay Zsoltról. KultOrigoHalott hírességeket elevenít meg egy fiatal lány http://www.life.hu/kult/20160517-egy-17-eves-lany-fotoin-amul-a-vilag-halott-konyvszereplok-es-szinesznok-portrei.htmlAnnelies Maria Francine azzal vált híressé az Instagramon, hogy ismert színészek vagy mesekarakterek bőrébe bújik, majd lefotózza magát. KultOrigo"Itt nem volt testdublőr" - Meztelen jelenetéről vallott a Trónok harca sztárjahttp://www.life.hu/kult/20160517-emilia-clarke-a-tronok-harca-szinesznoje-meztelen-jeleneterol-vallott.htmlA világszerte népszerű sorozat színésznője, Emilia Clarke tisztázta a legutóbbi, anyaszült meztelenül készült jelenetéről terjedő pletykákat. Vigyázat, spoilerveszély! Kult--"Lehet, hogy a világ süket, de büszke vagyok rád, Freddie" - Ezt üzeni Magyarország!http://www.life.hu/kult/20160516-freddie-fehervari-gabor-alfred-csalodott-de-a-rajongok-vigasztalo-uzeneteket-kuldenek.htmlFreddie hazatért Stockholmból, de vigasztalhatatlan. A rajongói és a kommentelők persze igyekeznek tartani a lelket kedvencükben, és biztosítani őt a támogatásukról. Ezekből a hozzászólásokból szemezgettünk.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.