Sztárok a tablófotón: bájos felvételek a múltból!

fotó tinédzser sztárok érettségi Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A diákok szerte az országban lelkesen készülnek épp az érettségikre és a tablófotózásra. Több világsztár is végigjárta ugyanezt, és erről elképesztően cuki fotókat találtunk. 

Valószínűleg nem kell bemutatnunk az amerikai tinifilmekből ismert évkönyv fogalmát. Nálunk annyira nem szokás évente képet készíteni minden egyes diákról, majd ezt egy könyvbe foglalni, de a tengerentúlon ez nagy népszerűségnek örvend. Mariah Carey, Jennifer Lopez, Amy Schumer szintén átesett ezen az eseményen. A képeken jól látszik, hogy a sztárok mennyit változtak az évek alatt.

/1605/Szt_r20165271068
Már a küszöbön a nagysikerű magyar sorozat, az Aranyélet második évadahttp://www.life.hu/kult/20160525-javaban-keszul-az-aranyelet-folytatasa.htmlAz Aranyélet stábja már javában forgat, ráadásul az HBO újabb képeket mutatott a munkálatokról. Kult--A várandósan ragyogó Liptai Claudia búcsút intett a színpadnak!http://www.life.hu/kult/20160524-a-varandos-liptai-claudia-bucsut-intett-a-central-szinhaznak.htmlAz egyik legfontosabb szerepre készül Claudia, hiszen második gyermekét várja a műsorvezető. A színpadtól egy időre búcsút kell mondani a színésznőnek. KultOrigoÉvtizedek után végre teljesülhet Homonnay Zsolt álmahttp://www.life.hu/kult/20160523-homonnay-zsolt-hosszu-evek-utan-vegre-komikus-szerepben-lep-a-szegedi-szabadteri-szinpadra.htmlOlyan szerepben tűnhet fel végre a színész, amire már régóta vágyott. Igazi ajándék ez Homonnay Zsolt számára. KultMTI/Honéczy BarnabásEzért tutira odalesz a kutyád!http://www.life.hu/kult/20160519-kuturalis-programajanlo.htmlA hideg napoknak vége, ismét szabadtéren töltheted a hét legjobb részét, a hétvégét. Mindegy, hogy kutyával, családdal, vagy akivel csak szeretnéd, remek ajánlataink vannak! Kult--Szendy Szilvi elárulta, mi jut eszébe a férfiakrólhttp://www.life.hu/kult/20160520-szendy-szilvi-elarulta-mi-jut-eszebe-a-ferfiakrol.htmlA színésznő a nemek harcáról, a nőkről, és a férfiakról is elmondta rövid, te tömör véleményét. KultOrigoA világirodalom 5 legromantikusabb regénye, amit el kell olvasnod, mielőtt meghalszhttp://www.life.hu/kult/20160514-a-vilagirodalom-5-legromantikusabb-regenye-amit-el-kell-olvasnod-mielott-meghalsz.htmlTragikus szerelmek, sírós happy endek, vívódás, ármány, megbocsájtás - romantikus regényeket olvasva elmédet messze repítheted a valóságtól, miközben te magad is átéled azokat a mély érzelmeket, amelyek a mennybe repítik vagy a pokolba taszítják a könyv főhősét. Az alábbiakban összeállítottuk a Life.hu szubjektív listáját. Íme, az öt romantikus regény, amelyet szerintünk egyszer mindenkinek el kell olvasni. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.