Péter Bence Michael Jackson Guiness Rekordok Könyve
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péter Bence Michael Jackson híres Black Or White című számának feldolgozásával tarolt a neten.

A magyar zongorista, Péter Bence jelenleg a bostoni Berklee College of Music hallgatója, ráadásul ő tartja a leggyorsabb zongorista Guinness-rekordját:

egy perc alatt 765 hangot ütött le 2012-ben, Debrecenben.

Bence már korábban is meglepett minket nagyszerű feldolgozásokkal, legutóbb például Michael Jackson Bad című slágerének átdolgozásával kápráztatta el rajongóit.

Most pedig egy újabb gyöngyszemet hozott nekünk, ráadásul ismét Jacksontól. Nézzétek csak!

Esterházy Péter legújabb könyve egy őszinte vallomás a hasnyálmirigyrákjárólhttp://www.life.hu/kult/20160525-esterhazy-peter-a-hasnyalmirigyrakjarol-irt.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Esterházy Péter hasnyálmirigyrákkal küzd. Az író tavaly a göteborgi könyvvásárra küldött üdvözlőlevelében utalt arra, hogy a betegség köti le a gondolatait. Akkor nem árult el többet, nemrég viszont megszólalt az üggyel kapcsolatban. KultFotó: Szabó Gábor - Origo13 évvel a Némó nyomában sikere után végre jön a folytatáshttp://www.life.hu/kult/20160525-13-evvel-a-nemo-nyomaban-sikere-utan-nemsokara-erkezik-a-folytatas.htmlA Némó nyomában folytatásáig már nem sokat kell aludni, ugyanis a hazai mozik június 16-án mutatják be. Tegnap megérkezett hozzá az utolsó előzetes is. Mi már alig várjuk! KultOrigoImádod megmutatni, hogy mit eszel? Akkor ez az alkalmazás neked szól!http://www.life.hu/kult/20160523-ime-egy-telefonos-alkalmazas-a-lelkes-es-amator-etelfotosoknak.htmlA lelkes amatőr ételfotósok most örülhetnek, ugyanis a gasztroblog és az Instagram modern egyesüléseként megszületett a Dysh nevezetű alkalmazás, amelyen bemutathatjuk, hogy milyen volt a legutóbb kóstolt étel. KultThinkstockKitalálod, hogy ki lesz az új Zorro?http://www.life.hu/kult/20160510-megvan-hogy-ki-lesz-az-uj-zorro.htmlMost már biztos, hogy Zorro karakterének újabb feldolgozása tényleg elkészül, ráadásul a Deadline szerint már a főszereplőt is megtalálták a projekthez. Kult--"Nem volt szép, de megállt a levegő" - Egykori szerelmei meséltek Psota Irénrőlhttp://www.life.hu/kult/20160229-volt-szerelmei-emlekeztek-psota-irenre.htmlSzenvedélyesen tudott szeretni, folyton tele volt meglepetéssel, és mindig éhezett - Így emlékeztek egykori szerelmei a múlt csütörtökön elhunyt Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőre, aki egyben a Nemzet Színésze is. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.