Szegedi Szabadtéri Színpad boszorkány Keresztes Ildikó Szegedi Szabadtéri Játékok doppingszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A művésznő nemcsak azt vallotta be, hogy ő egy igazi boszi, de arról is említést tett, hogy mi is az ő doppingszere.

Keresztes Ildikót mindig is vonzotta a misztikus, rejtelmes világ, nem csoda hát, ha saját magát boszorkánynak tartja. Az énekesnő azt is elárulta, hogy mi, vagy ki az ő kábítószere. Nézd meg, miről vallott még!

Beckham, Puskás, Pelé és társaik a moziban - híres focisták filmszerepeihttp://www.life.hu/kult/20160603-beckham-puskas-pele-es-tarsaik-a-moziban-hires-focistak-filmszerepei.htmlMár látható a mozikban a valaha élet egyik legnagyobb labdarúgó, Pelé fiatalkoráról készült életrajzi film — amelynek archív felvételein és egyik jelenetében maga az igazi Pelé is felbukkan. A brazil legendának nem ez volt az első filmszerepe, és nem csak ő vállalt ilyet a híres játékosok közül. Íme a legemlékezetesebb példák videói! Kult--Így lesz a kávébabból egy csészényi fekete csoda – Kávépörkölő üzemben jártunkhttp://www.life.hu/kult/20160604-igy-kerul-a-kaveporkolo-uzemekbol-a-kave-a-haztartasunkba.htmlBármilyen gasztroforradalom is söpörjön végig a kulináris világban, a minőségi kávéfogyasztás minden változó trendtől függetlenül virágkorát éli. Egyre több háztartásban fektetnek hangsúlyt a minőségi alapanyagokra: a modern kor embere ugyanis már nem sietve hajtaná fel az adag feketéjét, hanem élvezni, sőt minden ízében érezni is szeretné az összetevőket. KultOrigoMuhammad Ali élete képekben - A legendás sportoló legemlékezetesebb pillanataihttp://www.life.hu/kult/20160604-muhammad-ali-bokszolo-legemlekezetesebb-pillanatai.htmlElhunyt Muhammad Ali, minden idők legsikeresebb bokszolója. A Life.hu a legemlékezetesebb pillanataival búcsúzik a sportolótól. Kult--Illúzió: Bereczki Zoltán búcsúzikhttp://www.life.hu/kult/20160604-bereczki-zoltan-az-illuzio-nevu-musoratol-bucsuzik.htmlAz énekes úgy döntött, hogy jelenlegi formájában hétfőn utoljára mutatja be a nézőknek Illúzió-koncertjét... Kult--Náci tinitől a balfácán magánkopóig: Ryan Gosling 7+1 legemlékezetesebb szerepehttp://www.life.hu/kult/20160603-ryan-gosling-legemlekezetesebb-szerepei-a-hitetlen-fel-nelson-plasztik-szerelem-kek-valentin-orult.htmlMár játsszák a mozik a Rendes fickókat, amelyben Ryan Gosling parádézik Russell Crowe oldalán a karrierje egyik legjobb alakításával – ez pedig kiváló alkalmat adott nekünk arra, hogy listára gyűjtsük a színészként is kiemelkedő szépfiú eddigi legfontosabb szerepeit. Kult--Csengetett, Mylord? - Így néznek ki manapság a szereplőkhttp://www.life.hu/kult/20160604-igy-neznek-ki-a-csengetett-mylord-foszereploi-ma.htmlTeddy, a cselédlányokat üldöző nőcsábász; Cissy, a Meldrum család legidősebb, megbotránkoztatóan modernista, leszbikus lánya vagy éppen James Twelvetrees, a céltudatos, elhivatott, beképzelt lakáj - felejthetetlen szereplői egy kultikus angol sorozatnak. Lássuk, hogy néznek ki a Csengetett, Mylord? szereplői manapság. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.