Rangos elismerést kapott Rékasi Károly

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
színház színész díj József Attila Színház elismerés Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész Facebook-oldalán köszönte meg a díjat, amelyet a József Attila Színház évadzáró ünnepségén vehetett át.

Galambos Erzsi színművésszel együtt Rékasi Károly is megkapta a Kaló Flórián-díjat a József Attila Színház hétfői évadzáró ünnepségén. A tavaly motorbalesetet szenvedett színész nagyon örült az elismerésnek, háláját Facebook-oldalán fejezte ki.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Bizonytalan Liptai Claudia sorsa a TV2-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20160527-liptai-claudia-szineszno-sorsa-nem-tudni-mi-lesz-a-joban-rosszban-cimu-sorozatban.htmlSorban adja át színházi szerepeit a várandós színésznő, arról azonban egyelőre nincs hír, hogyan döntöttek Liptai Claudia karakterének sorsáról a Jóban Rosszban című sorozatban. TV + SztárokOrigoKiderült: ezért tűnt el a képernyőről Bernáth József sztárséfhttp://www.life.hu/sztarok/20160607-bernath-jozsef-sztarsef-ezert-tunt-el-a-teve-kepernyojerol.htmlA Konyhafőnök című főzős műsor ítészét egy budapesti étterem megnyitóján állította kamerája elé a Life.hu riportere. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMűsor nélkül maradhat Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20160603-friderikusz-sandor-musorvezeto-musor-nelkul-maradhat.htmlEgyelőre még nem sikerült megegyeznie az ATV-nek a műsorvezetővel. TV + Sztárok--Aprócska bikiniben villantotta meg grilltudását Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20160531-weisz-fanni-szepsegkiralyno-aprocska-bikiniben-grillezett.htmlA szépségkirálynő közösségi oldalán köszönt be rajongóinak egy szál fürdőruhában a grillsütő mellől. TV + SztárokOrigoTelik az a fránya idő: 51 éves lett a világ legelbűvölőbb tinédzsere, Brooke Shieldshttp://www.life.hu/sztarok/20160530-brooke-shields-szineszno-es-modell-51-eves-lett-fotogaleria.htmlA nyolcvanas évek ünnepelt színésznője és modellje május 31-én ünnepli a születésnapját. TV + SztárokOrigoVissza a csúcsra! Így változott át az évek alatt Britney Spearshttp://www.life.hu/sztarok/20160603-britney-spears-enekesno-visszatert-igy-valtozott-at-az-evek-alatt.htmlTinisztárként sikert sikerre halmozott, majd jött egy idegösszeomlás, ami után többen úgy vélték, hogy a popénekesnő karrierje és élete örökre befuccsolt. Britney-nek azonban sikerült újra visszakapaszkodnia. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.