Angelina Jolie visszatér a képernyőkre

Forrás: Northfoto -
film regény Agatha Christie mozi Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angeline Jolie-t a 2010-es Az utazó óta mindössze kétszer láthattuk a vásznon: a 2014-es Demoná-ban, illetve a tavalyi A tengernél című párkapcsolati drámában, amit ő is rendezett, ám készül egy újabb film is, mégpedig egy Agatha Christie-adaptáció. Ennek pedig még Jolie sem tud ellenállni.

Jó hírünk van! Angelina Jolie legközelebb egy Agatha Christie-adaptáció kedvéért állhat a kamerák elé, és a Gyilkosság az Orient expresszen új változatában játszhatja el az egyik gyanúsítottat - adta hírül a The Hollywood Reporter.

Forrás: Northfoto

Angelina Jolie azt a figurát alakítja majd az új filmben, akit Lauren Bacall játszott az 1974-es változatban. A Gyilkosság az Orient expresszen mostani feldolgozáshoz is legalább akkora sztárparádét szeretnének összehozni, mint a 42 évvel ezelőttit jellemezte, amelyben többek között Sean Connery, Albert Finney, Ingrid Bergman, Anthony Perkins, Vanessa Redgrave és Jacqueline Bisset is szerepelt. A film egyébként 2017. november 22-én kerül az amerikai mozikba.

Egyetemi tanár lesz Angelina Jolie-ból

Az Oscar-díjas színésznő és az ENSZ jószolgálati nagykövete vendégtanár lesz a a London School of Economics mesterképzésén - jelentette a brit egyetem. A teljes cikket elolvashatod itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.