Kiderült pár részlet arról, hogy mit művelt a kis hazánkban Charlize Theron

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mike Windle -
színésznő film Charlize Theron Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színésznő tavaly ősszel jelentette be, hazánkba érkezik, hogy a következő filmjének jeleneteit nálunk forgassa. Végre kiderült pár részlet a filmmel kapcsolatban.

Mint arról beszámoltunk, Charlize Theron múlt ősszel Budapesten forgatta a The Coldest City című hidegháborús thrillert, amelyben

a fővárosunk Berlint helyettesítette.

Forrás: Alliance

A film a berlini fal leomlása előtti napokban játszódik, a történet középpontjában pedig két ügynök áll, akik megpróbálnak megszerezni egy listát, amely a hidegháborús kémek neveit tartalmazza.

Forrás: Focus Features

A forgatás 2016 elején Berlinben folytatódott, ahol a színésznőről készült pár lesifotó. A képek alapján például kiderült, hogy Theron váltogatni fogja a haja színét, illetve a film egy pontján

tele lesz sérüléssel az arca.

A The Coldest Cityt egyébként 2017. augusztus 11-én mutatják be.

Charlize Theron egy budapesti magánklinikán járt

A világhírű színésznő gyermekeivel járt a luxuskórházban, ahová állítólag kislányát, a nyáron örökbefogadott Augustot vitte vizsgálatra. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.