Ha imádod az amerikai autócsodákat, itt a helyed! - Íme, a legtutibb tippek!

színház kultúra mozi kiállítás autó programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozi, színház és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkóznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. 

Törésvonalak/Interaktív vacsoraszínház

Június 24.

Liebling

Képzeld el, mi történne, ha néhány órára magad mögött hagyhatnád jelenlegi életed, és egy másik ember bőrébe bújhatnál. Mit tennél? Tedd próbára magad, és vegyél részt egy interaktív színházi játékban, ahol valóban átélheted és megváltoztathatod a cselekményt. Meghívunk egy esküvői vacsorára, ahol eltérünk a megszokott keretektől. Az ültetőkártyán ezúttal nemcsak a nevedet találod majd, hanem azt is, hogy ki leszel azon az estén. Belecsöppensz egy élő társasjátékba, ahol a színészek is együtt játszanak Veled, közben pedig izgalmas gasztrotúrán vehettek részt. Kapcsolódj be, ha kikapcsolódnál!

Forrás: Facebook/ConnActions

Pick Up Drive

Június 17-19.

Romhány

A Pick Up Drive egy életérzés, egy álom, ami valóra vált. Az amerikai autók szerelmesi szép számmal találnak rendezvényeket Magyarországon, de olyan, mint ez, még egyetlenegy sem volt. A Nógrád megyei Romhányban tartandó Pick Up Drive egy hétvégén keresztül várja nemcsak az említett autócsodák imádóit, hanem a bulizni és szórakozni vágyókat is.

Forrás: Dreamstime

Ünnepi hétvége a Gyerekszigeten

Június 18-19.

Idén már 15. alkalommal vár kicsiket és nagyokat Magyarország legnagyobb ingyenes családi rendezvénye, a Generali Gyereksziget. A június 18-19-i hétvége az ünneplésé, „szép ruhába” öltözik az egész Gyereksziget és ráadásul hosszabb nyitvatartással, új helyszínekkel, tortával és ajándékokkal várja a lurkókat a mulatságra a Születésnap alkalmából.

Forrás: Magyar Telekom


A lélek fűszerei - A levendula

Június 19.

Gödöllő/ Pálmaház Herbárium

Ha szeretnél érdekességeket megtudni erről a közkedvelt növényről, látogass el a gödöllői királyi kastély parkjában található Pálmaház Herbáriumba. A szemet gyönyörködtető virágok, miniatűr kertek és fűszernövények kellemes környezetet teremtenek a havonta megrendezésre kerülő, rendhagyó Illattúrákhoz, ahol izgalmas és interaktív ismeretterjesztő előadásokon vehettek részt a Scent Poetry illatesztétája, Lipovszky Csenge vezetésével. Június hónap főszereplője a levendula.

Forrás: Halmos Mónika

Mielőtt megismertelek

A Cinema City összes mozijában

Louisa Clarke egy különös házban él Anglia egyik vidéki részén. A 26 éves nőt mindenki kreatív különcnek ismeri, aki nem igazán tud mit kezdeni az életével, és egyik állástól a másikig tengődik, hogy összetartó családját kisegítse. A helyi "kastélyban" kell gondját viselnie egy fiatal, gazdag bankárnak, Will Traynornek (Claflin) aki két évvel korábban egy baleset következtében kerekesszékbe kényszerült, és akinek az élete egy szempillantás alatt megváltozott. Megható filmnek ígérkezik!

AIDS és intézményesített korrupció kókusztejjel tálalva – Főzőtanfolyam Kambodzsábanhttp://www.life.hu/kult/20160613-aids-es-intezmenyesitett-korrupcio-kokusztejjel-talalva-fozotanfolyam-kambodzsaban.htmlNincs jobb módja annak, hogy megismerjük valamely nemzet konyháját, mint hogy magunk főzzük meg finomságait, s mivel az ősi Khmer birodalom magában foglalta a mai Laoszt, Thaiföldet, Vietnámot, Burmát és Malajziát is, a dél-ázsiai gasztronómiai alapjait itt, Kambodzsában kell keresnünk. Kult--Angelina Jolie visszatér a képernyőkrehttp://www.life.hu/kult/20160613-angelina-jolie-visszater-a-kepernyokre.htmlAngeline Jolie-t a 2010-es Az utazó óta mindössze kétszer láthattuk a vásznon: a 2014-es Demoná-ban, illetve a tavalyi A tengernél című párkapcsolati drámában, amit ő is rendezett, ám készül egy újabb film is, mégpedig egy Agatha Christie-adaptáció. Ennek pedig még Jolie sem tud ellenállni. Kult--Magyaroknak köszönheti a világ az első fénymásolóval készült filmethttp://www.life.hu/kult/20160609-magyaroknak-koszonheti-a-vilag-az-elso-fenymasoloval-keszult-filmet.htmlKőszegi Tamás meglepő ötlettel rukkolt elő, és bejött! Olyannyira, hogy a fénymásolóval készült kisfilmje, a The Copyist képviseli hazánkat idén a 22. Palm Springs International Shortfesten, a világ egyik legnívósabb rövidfilmes fesztiválján. KultOrigo81 éves lett a Szomszédok sztárja! Így néz ki most Koltai Jánoshttp://www.life.hu/kult/20160609-81-eves-lett-a-szomszedok-sztarja-igy-nez-ki-most-koltai-janos.htmlA sokoldalú művész nevét legtöbben a Szomszédok című ikonikus magyar sorozatból ismerheti a nagyközönség. A teleregényben a mindig tettre kész Gábor Gábort játszotta. KultOrigoRangos elismerést kapott Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/kult/20160608-rekasi-karoly-szinesz-rangos-elismerest-kapott-a-kalo-florian-dijat.htmlA színész Facebook-oldalán köszönte meg a díjat, amelyet a József Attila Színház évadzáró ünnepségén vehetett át. Kult--Náci tinitől a balfácán magánkopóig: Ryan Gosling 7+1 legemlékezetesebb szerepehttp://www.life.hu/kult/20160603-ryan-gosling-legemlekezetesebb-szerepei-a-hitetlen-fel-nelson-plasztik-szerelem-kek-valentin-orult.htmlMár játsszák a mozik a Rendes fickókat, amelyben Ryan Gosling parádézik Russell Crowe oldalán a karrierje egyik legjobb alakításával – ez pedig kiváló alkalmat adott nekünk arra, hogy listára gyűjtsük a színészként is kiemelkedő szépfiú eddigi legfontosabb szerepeit. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.