Könnyekig meghatódtak Kulka János kollégái

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Kulka János színész Katona József Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, videóüzenetet küldött Kulka János kollégáinak, a Katona József Színház évadzáró társulati ülésére. Az otthonában lábadozó színésznek egyre jobban hiányzik a színpad. 

"Nagyon köszönöm a biztatást. Jó nyarat kívánok nektek. Sziasztok" – szólt kollégáihoz Kulka, akik a könnyekig meghatódtak. "

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Nagyon megrázó pillanatok voltak ezek, és nem maradtunk sokáig adósok a válasszal, videóra vettük, ahogy kórusban harsogtuk: Várunk vissza!"– mesélte az egyik társulati tag a Borsnak.

Még korai Kulka visszatéréséről beszélni, jelenleg a rehabilitációja zajlik. Az állapota napról napra változik, a beszéd és a mozgás hamar elfárasztja. A teátrum vezetősége nagyon bízik a mihamarabbi gyógyulásában, amit egy példátlan gesztus is jelez: Máté Gábor igazgató úgy döntött, hogy a következő évad utolsó bemutatóit még nem tűzi ki, mert Kulka állapotához fognak alkalmazkodni.

"A társulat és a vezetőség egyaránt úgy gondolja, megéri várni néhány hónapot a döntéssel, hogy újra együtt dolgozhassunk vele" – áll a Katona József Színház közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.