Elképesztő nosztalgiavideó - Így vészelték a hőséget 60 éve a budapestiek

nosztalgia hőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vírusként terjed a Facebookon egy 1957-es filmhíradó részlet: a hőségről. Akkoriban ilyen kisfilmet láthattunk, ami bizonyítja, 60 éve is sem voltak kevésbé forróak a nyarak. 

Tolongás jégért, tömeg a buszon, ejtőzés a rómain és a Palatinuson. Elképesztő nosztalgiavideó:

A legjobb koncertek a VOLT-on - semmiképp ne hagyd ki!http://www.life.hu/kult/20160623-a-legjobb-koncertek-a-volt-on-semmikepp-ne-hagyd-ki.html40 helyszín, több mint 200 program. Ezt nyújtja az idei VOLT Fesztivál. Az idei zenei felhozatal nem mindennapi, de lássuk azokat, akikért mindenképpen érdemes ellátogatni Sopronba. Kult--Hoppá! Statisztikai adatok lettek a Disney-hercegnőkbőlhttp://www.life.hu/kult/20160624-statisztikai-adatok-lettek-a-disney-hercegnokbol.htmlMi a közös a matekban és a Disney-hercegnőkben? A válasz: semmi! Legalábbis azon kislányok körében, akik példaképként tekintenek a mesehősőkre. De más, megdöbbentő feledezés is született a hercegnő kutatás terén. Kult--Tombol a nyár! Így bulizhatsz világsztárokkal a következő hetekben http://www.life.hu/kult/20160623-kulturalis-programajanlo-junius-23-26-fesztival-koncertek-es-programok-a-hetvegere.htmlFesztivál, koncertek, színház, és érdekes kiállítás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkoznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. KultOrigoKönnyekig meghatódtak Kulka János kollégáihttp://www.life.hu/kult/20160622-kulka-janos-videouzenete-meghatotta-katona-jozsef-szinhaz-evadzaro-tarsulati-ulesen-a-kollegait.htmlAhogy megírtuk, videóüzenetet küldött Kulka János kollégáinak, a Katona József Színház évadzáró társulati ülésére. Az otthonában lábadozó színésznek egyre jobban hiányzik a színpad. Kult--Magyar film is díjat nyert a világ legrangosabb animációs fesztiváljánhttp://www.life.hu/kult/20160620-magyar-film-is-dijat-nyert-a-vilag-legrangosabb-animacios-fesztivaljan.htmlÚjabb magyar sikernek örülhetünk, ugyanis szombaton Dell’Edera Dávid Balkon című animációs rövidfilmje nyerte el a zsűri díját Annecy-ben. KultOrigoMoszkvában a budapesti tűzfalakban gyönyörködnekhttp://www.life.hu/kult/20160621-moszkvaban-a-budapesti-tuzfalakban-gyonyorkodnek.htmlA Moszkvai Magyar Kulturális Intézet a Színes Város Csoporttal karöltve két magyar művészt kért fel, hogy fessenek meg egy tűzfalat Moszkvában, emellett pedig a budapesti tűzfalakat bemutató fotókiállítás nyílt a városban. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.