Érdekel J. K. Rowling legújabb varázslómeséje? Itt elolvashatod!

Forrás: AFP/Jens Nřrgaard Larsen -
regény J. K. Rowling könyv Harry Potter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
J. K. Rowling újabb mesét tett közzé honlapján, a Pottermore-on a massachusettsi hegyek között alapított varázslóiskoláról.

A Harry Potter-regényfolyam szerzője honlapján kezdett bele egy új elbeszélésgyűjteménybe. A Pottermore.com márciusban jelentette be, hogy a Magic in North America (Varázslat Észak-Amerikában) című sorozat

az eddig nem ismert varázslóiskolákat, köztük az észak-amerikai Ilvermornyt mutatja be.

Forrás: AFP/Jens Nřrgaard Larsen

A sorozat új darabja kedden jelent meg. A Ilvermorny School of Witchcraft and Wizardry című elbeszélés a massachusettsi Greyloch-hegyen megalapított varázslóiskoláról mesél. Főhőse, egy elárvult ír lány Massachusettsbe hajózik a Mayfloweren.

A történet a Legendás állatok és megfigyelésük című Rowling-regény nyomán forgatott filmhez kapcsolódik, amelyet november 18-tól játszanak a mozik.

Hétéves kora óta ő a világ egyik legnagyobb vallási vezetője http://www.life.hu/kult/20160628-oszentsege-szakja-trizintol-heteves-kora-ota-o-a-vilag-egyik-legnagyobb-vallasi-vezetoje.htmlIndia észak-nyugati részén, a Himalája lábánál fekvő Dehradun nyolc órás vonatút a fővárostól, Új Delhitől. Az ideutazás igen egyszerű, hisz a város alacsony népességének, nemzetközileg elismert magas színvonalú oktatásának, illetve a turizmusnak köszönhetően, az ország egyik legjövedelmezőbb, és leginkább kiépített települése. Kult--Pillants be élőben a VOLT fesztiválrahttp://www.life.hu/kult/20160629-a-volt-kozelebb-van-mint-gondolnad-a-telekom-buddyk-segitsegevel.htmlOtthon vagy a munkahelyen ülsz, és azon gondolkozol, miért nem a többiekkel csapatod a VOLT-on? Van megoldás, ugyanis a Telekom Buddykkal egy gombnyomással a fesztiválon érezheted magad! KultOrigoKönnyekig meghatódtak Kulka János kollégáihttp://www.life.hu/kult/20160622-kulka-janos-videouzenete-meghatotta-katona-jozsef-szinhaz-evadzaro-tarsulati-ulesen-a-kollegait.htmlAhogy megírtuk, videóüzenetet küldött Kulka János kollégáinak, a Katona József Színház évadzáró társulati ülésére. Az otthonában lábadozó színésznek egyre jobban hiányzik a színpad. Kult--Kiderült, hogy mi vár ránk a Sziget Fesztiválon - Megjelent a teljes program!http://www.life.hu/kult/20160617-megjelent-a-sziget-teljes-programja.htmlTeljessé vált az idei Sziget programja, ami mostantól már napi bontásban is elérhető a fesztivál honlapján, s a jelek szerint minden eddiginél színesebb fesztiválra számíthatunk. A közönség érdeklődése is csúcsot dönt, eddig az egész hétre szoló bérletek 95%-a már gazdára talált. Kult--Ennyit változtak az évek alatt a Trónok harca sztárjai - Fotók! http://www.life.hu/kult/20160610-tronok-harca-szereploi-sokat-valtoztak-az-evadok-alatt-nezd-meg-te-is-foto.htmlJelenleg az egyik legsikeresebb sorozat a tévéképernyőkön. A világon több millióan szeretik és követik nyomon hétről hétre. Persze ez a szereplőknek is köszönhető, akik az évek alatt igen sokat változtak. Kult--Magyaroknak köszönheti a világ az első fénymásolóval készült filmethttp://www.life.hu/kult/20160609-magyaroknak-koszonheti-a-vilag-az-elso-fenymasoloval-keszult-filmet.htmlKőszegi Tamás meglepő ötlettel rukkolt elő, és bejött! Olyannyira, hogy a fénymásolóval készült kisfilmje, a The Copyist képviseli hazánkat idén a 22. Palm Springs International Shortfesten, a világ egyik legnívósabb rövidfilmes fesztiválján. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.