Durva! Vákuumba csomagolta az élő testeket egy japán fotós

Forrás: Haruhiko Kawaguchi/photographerhal.com -
műanyag vákuum Haruhiko Kawaguchi szerelmespár Japán fényképész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltartósított szerelem is lehetne a címe a japán fényképész munkájának, aki az arra vállalkozó párokat vákuumba csomagolva fotózta.

Sokáig járta az éjszakai klubokat, Haruhiko Kawaguchi japán fotós abban a reményben, hogy talál olyan párokat, akik megengedik, hogy műanyagba csomagolja őket. Nem volt egyszerű meggyőzni a szerelemeseket, de végül sikerült néhány párt vákuumoznia.

Forrás: Haruhiko Kawaguchi/photographerhal.com

Első hallásra furcsa, bizarr és félelmetesen perverz ötlet, hogy két embert vákuum-csomagolásba bújtat a japán fotós. Éppen ezért minden alkalommal, amikor újabb párokat próbált megfűzni, magával vitte a már elkészült munkáit.

Forrás: Haruhiko Kawaguchi/photographerhal.com

A fényképész szerint a műanyag csomagban, szinte összeolvadva a szerelmesek érzelmei még intenzívebbé válnak. Elárulta, hogy rendszerint nagy meglepetést okoznak a fotói. "Mindenkit meglepnek a munkáim. Nagyon szélsőséges reakciókat kapok" - mondta Haruhiko Kawaguchi, a fotós.

Forrás: Haruhiko Kawaguchi/photographerhal.com

A művésznek mindössze 10 másodperce van arra, hogy elkészítse a képet, ugyanis ennél tovább nem maradhatnak levegő nélkül a modellei. Egyszer még ő maga is kipróbálta, milyen becsomagolva lenni, de rettenetesnek találta az élményt - írja a So Bad So Good.

70 éves lett Sylvester Stallone: az akcióhős, aki pornófilmmel kezdte karrierjéthttp://www.life.hu/kult/20160706-sylvester-stallone-julius-hatodikan-betoltotte-hetvenedik-eletevet-akciohos-aki-pornofilmmel-kezdte.htmlA színész kerek születésnapot ünnepel, július 6-án betöltötte a hetvenedik életévét. Legtöbben az akciófilmjeiből ismerik, holott a rendezés, a forgatókönyvírás, sőt, a festés terén is sikeres. Imád olajfestményeket készíteni és Leonardo Da Vincit személyes hősének tekinti. Kult--Till Attila filmje elrabolta a hollywoodi kritikusok szívéthttp://www.life.hu/kult/20160705-till-attila-filmje-elrabolta-a-hollywoodi-kritikusok-szivet.htmlTill Attila Tiszta szívvel című filmjét a Karlovy Vary Filmfesztiválon vetítették, a kritikusok pedig odáig voltak a magyar alkotásért. KultOrigoTom Hanks tálcán hozza az Oscarthttp://www.life.hu/kult/20160705-tom-hanks-ujabb-oscar-dijat-zsebelhet-be-a-kovetkezo-dijatadon-legujabb-filmjeert.htmlEgyenesen Oscar-díj esélyesnek tartják Tom Hanks legújabb filmjét, mely megtörtént esetet dolgoz fel. Az izgalmas mozit ráadásul Clint Eastwood rendezte, így garantált lehet a siker. Kult--A nehézfiúk börtönében jártunk Sopronkőhidánhttp://www.life.hu/kult/20160704-sopronkohidai-bortonben-jartunk.htmlMagyarország egyik legszigorúbban őrzött börtön-fegyházában jártunk Soporonkőhidán. KultMTI/Balázs Attila10 éve imádjuk: ma ünnepli születésnapját az Az ördög Pradát visel! című filmhttp://www.life.hu/kult/20160704-az-ordog-pradat-visel-10-eves-ime-az-ot-legjobb-idezet-a-filmbol.html12 év telt el azóta, hogy Lauren Weisberger kiírta magából a Vouge legendás főszerkesztője, Anna Wintour által kapott sérelmeket. A kasszasikerből film készült, mely a mai napig a kedvenceink között szerepel. Az ördög Pradát visel persze bővelkedik sziporkázó beszólásokkal, melyekből most mi is szemezgettünk. Íme! KultNorthfotoAlföldi Róbert: „Nem vagyok büszke rá, hogy meleg vagyok”http://www.life.hu/kult/20160704-alfoldi-robert-a-huszadik-pride-fesztivalon-budapesten-mondott-beszedet-nem-buszke-ra-hogy-meleg-de.htmlSzombaton rendezték meg a huszadik Pride Fesztivált Budapesten, ahol a nyitóbeszédet Alföldi Róbert mondta. Erős sorok hangzottak el a Jászai Mari-díjas magyar színész szájából. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.