Utánam, Srácok! 40 év után találkoznak a kultikus sorozat szereplői

Forrás: Facebook/Elisztratov Szergej -
Losonczi Gábor Utánam, srácok! Szergej Jeliszt­ratov
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy dobásra készül Szergej Jelisztratov. Eldöntötte, hogy 40 év után összetoborozza az egykori gyerekszínészeket, többek között az Utánam, Srácok! szereplőit is.

Újra találkozna azokkal a színészekkel, akikkel évtizedekkel ezelőtt együtt játszott például az Utánam, srácok! című ifjúsági sorozatban. Azután döntötte el Szergej Jelisztratov, hogy össze kell hoznia a régi csapatot, miután rátalált halottnak hitt kollégájára, Losonczi Gáborra.

Losonczi Gábor kalapban és Elisztratov Szergej Forrás: Facebook/Elisztratov Szergej

"Úgy tudtam, a 80-as években disszidált. Azt hallottam róla, hogy Angliába akart menni, de Párizsban megrekedt, és egy manzárdszobában éldegél. Aztán kiment New Yorkba, ahol taxisként dolgozott. Onnan jött az utolsó, egyben szomorú hír, hogy meghalt.

Mégsem adtam fel a reményt,

főleg miután nemrég újra összejött a régi nagy csapat egy tévéfelvételre, ahol persze igencsak hiányoltuk" - kezdte történetét Szergej a Blikknek. Renegeteget nyomozott társa után, míg végül Losonczi Gábor édesanyján keresztül sikerült felvennie a kapcsolatot a színésszel. "Mondanom sem kell, volt nagy meglepetés, amikor bemutatkoztam neki.

Azt kérdezte, hogy kicsoda?

Kapufa (Martos Tamás) és Andris (Szergej Jelisztratov) haditanácsot tartanak Forrás: Magyar Televízió

Aztán meg azt, hogy találtam meg, ami nem volt rövid történet. Ezután jött a másik meglepetés. Kijártam, hogy megkapjuk a játszott és ismételt filmjeink jogdíját, abból is szép summa ütötte a markát.

Nagyon szeretnénk összehozni a régi társaságot,

Geszti Péterrel pont ezen dolgozunk.

Én személy szerint újraforgatnék egy részt valamelyik filmünkből, amit játszottunk. Martos Tomi, a Berkes testvérek, Gábor, Zoli, Kis Berkes Gabi, Kovács Krisztián, Kassai Tünde, Zsibók Peti és persze Gábor is benne vannak, tehát akár újra összeállhat a nagy csapat" - mondta Szergej.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.