4 dal Somló Tamástól, amiket sosem feledünk: így búcsúzunk a legendától

Somló Tamás LGT zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
68 évesen elhunyt Somló Tamás. A legendás énekes halálával egy igazi legenda távozott a magyar zenei életből. Mi a 4 kedvenc dalunkkal búcsúzunk tőle. 

Olyan szépek voltunk

Szakítások után, reménytelen szerelmek idején napjában tízszer is meghallgattuk, és rongyosra sírtuk a zsepijeinket. Még most is elkenődött szemfestékkel hallgatjuk kedvenc dalszövegünket.

Nem adom fel

Az LGT-vel közös dala igazi himnusz: akkor hallgattuk, amikor már épp elegünk volt mindenből. És mindig segített!

Neked írom a dalt

Ha álmunkból felkeltenek is tudjuk a szövegét. Imádjuk!

Álomarcú lány

A házibulik elmaradhatatlan slágere mindig Somló Tamást juttatja majd eszünkbe.

Paul Potts: "Nem akarok érzelmileg túlterhelt lenni" http://www.life.hu/kult/20160718-paul-potts-interju-a-sztar-sokaig-onbizalom-hianyos-volt-az-elso-britain-s-got-talent-nyertese.htmlA 45 éves énekes a "sztárélet" előtt az anyagi csőd szélén állt. Miközben felesége a végrehajtóktól rettegett, a férfi feldobott egy aprópénzt. Fej vagy írás? Úgy döntött, ha fejet mutat az érme, benevezi magát az éppen akkor induló televíziós tehetségkutató vetélkedőbe. Így lett. Ma már elismert művész, aki az első Britain's Got Talent nyerteseként került a köztudatba. Hamarosan hazánkba érkezik, hogy a Szegedi Szabadtéri Játékok egyik fellépője legyen. KultAFPMegtudtuk kivel költözik össze Harcsa Veronikahttp://www.life.hu/kult/20160719-indul-a-muveszetek-volgye-fesztival-megtudtuk-kivel-koltozik-ossze-harcsa-veronika-enekesno.htmlKülönleges találkozásokra lehet számítani idén a Művészetek Völgyében! KultOrigoSzexi fotók! Így néznek ki most a Baby Sisters szexi lányai http://www.life.hu/kult/20160715-baby-sisters-igy-neznek-ki-most-a-lanycsapat-tagjai-dogos-fotok-a-multbol.htmlA kilencvenes évek első magyar lánycsapata hatalmas sikereket ért el, így a mai napig örömmel emlékezünk a csajokra. És mi történt az elmúlt években a három sztárral? Most kiderül! Kult--Szulák Andrea: " A türelmetlenségem időnként nagyon tudott kínozni" http://www.life.hu/kult/20160713-szulak-andrea-oszinten-a-maganeleterol-igy-eli-a-mindennapjait-a-sztar-interju.htmlAz ország egyik legnépszerűbb színésznője, aki még gyermekként lopta meg be magát a közönség szívébe. A kétezres évek elején több országos televízióban is saját műsort kapott, majd 2007. április 26-án életet adott lányának, Rozinának. A Szegedi Szabadtéri Játékok évad szenzációja a Budapesti Operettszínházzal együttműködésben születő szuperprodukció, a Comden-Green-Freed-Brown szerzőnégyes által jegyzett Ének az esőben lesz, melyben a művésznő is szerepel majd. Kult--Exkluzív interjú a sztárfellépővel: kiderül, mi Julian Jordan egyetlen céljahttp://www.life.hu/kult/20160711-exkluziv-interju-a-sztarfellepovel-kiderul-mi-julian-jordan-martin-garrix-legjobb-baratjanak-az.htmlMartin Garrix és Julian Jordan gyerekkoruk óta ismerik egymást, ugyanabba az iskolába jártak, és most ugyanazzal foglalkoznak. Martin azonban már 20 évesen a világ egyik legjobb lemezlovasa, míg barátja Julian fel sem került a 100-as listára. KultOrigoElképesztő kulisszatitkok a függöny mögül: így készült az Ének az esőben!http://www.life.hu/kult/20160710-enek-az-esoben-avagy-bekukkantottunk-magyarorszag-legnagyobb-szabadteri-szinpadanak-fuggonye-moge.htmlAz Ének az esőben az egyik legbájosabb zenés film, amit valaha vászonra vittek, azonban elérkezett az idő, hogy Hollywood hőskorát idéző történet musicalváltozata a szegedi Dóm téren is elvarázsolja a nézőket. Hosszú, és olykor rögös út vezetett idáig, erről pedig a szuperprodukció rendezője Harangozó Gyula mesélt nekünk. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.